Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jerry Douglas, care i-a dat viață lui John Abbott în „Tânăr și neliniștit”, a murit la 88 de ani

Jerry Douglas, care i-a dat viață lui John Abbott în „Tânăr și neliniștit”, a murit la 88 de ani

de Andra Stana,

Jerry Douglas, celebru pentru rolul John Abbott în „Tânăr și neliniștit”, a murit la vârsta de 88 de ani, anunță cnn.com.

Douglas a început să joace rolul președintelui Jabot Cosmetics „The Young and the Restless” începând din 1982. John Abbott, alături de cei patru copii ai săi, Jack, Traci, Ashley, și Billy, au format una dintre cele mai puternice familii din drama CBS.

CNN mai amintește că Jerry Douglas a părăsit serialul în anul 2006. Atunci, personajul său, John Abbott, a fost ucis. El a mai apărut însă în „Tânăr și neliniștit”. Ultima oară s-a întâmplat asta în 2016, când personajul a apărut în amintirile familiei.

Ce mesaj au publicat online colegii din „Tânăr și neliniștit”

Pe pagina de Twitter a serialului i-a fost adus un omagiu lui Jerry Douglas: „Vă rugăm să vă alăturați nouă pentru a transmite condoleanțe familiei lui Jerry Douglas, cunoscut pentru rolul său de lungă durată ca John Abbott din The Young and the Restless”.

Cine a fost Jerry Douglas, starul din „Tânăr și neliniștit”

Jerry Douglas s-a născut în Massachusetts, iar talentul său la fotbal i-a adus o bursă la Universitatea Brandeis. A renunțat la planul său de a absolvi Facultatea de Drept pentru a urma actoria și a studiat cu Uta Hagen în New York și Jeff Corey în Los Angeles.

Primul său rol creditat pe IMDB a fost în rolul unui gangster, în filmul „Blast of Silence” din 1961, mai scrie sursa citată.

El a mai apărut în multe show-uri tv și filme, precum: „The Untouchables”, „The Donna Reed Show”, „Gunsmoke”, „Mommie Dearest” și „JFK”. Cu toate acestea, rolul din „The Young and the Restless” l-a făcut faimos în întreaga lume.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton