Homepage  / Articole

Jerry Seinfeld, agasat de obsesia Juliei Louis-Dreyfus

Jerry Seinfeld, agasat de obsesia Juliei Louis-Dreyfus

de Redactia Tvmania

Actorii din „Seinfeld” nu se înțeleg la fel bine în viața reală, precum o făceau în serial. Mai mult, se poate spune că există multe diferențe între cele două personaje din „Seinfeld”. În timp ce Jerry locuiește într-o vilă luxoasă din Long Island, New York, colega lui Julia a preferat să se mute într-o locuință modestă din California. Cele două vedete se ceartă adeseori, spun apropiații lor, atunci când vine vorba de protejarea planetei.

Fostele staruri din „Seinfeld”, Jerry Seinfeld și Julia Louis-Dreyfus, se ceartă din cauza diferențelor de opinii cu privire la ecologie. În timp ce Jerry își cumpără mașini scumpe, care poluează din greu, Julia  se implică activ în acțiuni care ar putea ajuta la salvarea planetei, scrie National Enquirer.

Julia (50) este o activistă convinsă a zonei „eco” și a încercat să îl facă și pe Seinfeld să conștientizeze că dacă conduce mașini consumatoare de multă benzină, asta duce la poluarea planetei. Din nefericire pentru Julia, renumitul actor de comedie nu se lasă ușor convins.

Julia Louis – Dreyfus face parte deja din mai mult de 12 organizații care au ca scop salvarea planetei de la distrugere. Probabil că de aceea, ea și-ar dori ca și colegul ei de filmări să se înscrie într-un ONG și să uite de Porsche-ul vintage pe care tocmai și l-a cumpărat.

Julia l-a bombardat pe Jerry cu foarte multe e-mail-uri, dar și telefoane prin care încerca să îl convingă, a spus un prieten al actriței.

„Julia reciclează orice, foloseste apă numai când este absolut nevoie și conduce o mașină electrică”, a explicat sursa.

În tot acest timp, Jerry râde de mașina pe care o conduce Julia, pe care o compară cu „Captain Planet”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton