Homepage  / Filme Online / Netflix

Jerry Seinfeld face o comedie nebunească pentru Netflix: „Unfrosted” are un subiect inedit

Jerry Seinfeld face o comedie nebunească pentru Netflix: „Unfrosted” are un subiect inedit

de Redactia Tvmania

După ce a declarat categoric că nu va mai apărea în alt sitcom după „Seinfeld” (difuzat între 1989 și 1998 și considerat de multe voci cel mai reușit serial realizat vreodată), Jerry Seinfeld, cel mai celebru comic de stand-up al lumii, s-a implicat în comedia Netflix „Unfrosted”. 

Jerry Seinfeld va fi protagonist, regizor și producător al viitorului film, pentru care a scris și scenariul, împreună cu Spike Feresten și Barry Marder. Toată povestea pe care o vom vedea în film a pornit de la o glumă pe care Jerry Seinfeld a spus-o într-un număr de stand-up despre impactul planetar pe care l-a avut crearea snack-urilor Pop-Tarts. Netflix a dat undă verde filmului, iar producția va începe în primăvara următoare. 

După o licitație discretă, Seinfeld a semnat contractul cu Netflix, cu care a mai avut colaborări anterioare. Comicul american a semnat un contract profitabil cu platforma de streaming în 2017, pentru seria de interviuri cu celebrități „Comedieni în mașini la o cafea” / „Comedians in Cars Getting Coffee” și pentru seriile speciale de stand-up „Jerry înainte de Seinfeld” / „Jerry Before Seinfeld” și „23 de ore de tăiat frunze la câini” / „23 Hours to Kill”. 

Contractul pentru viitorul film „Unfrosted” a fost confirmat de Deadline, pentru care Seinfeld a explicat de unde i-a venit ideea filmului.

„Fiind blocat acasă în timpul pandemiei, vedeam numai fețe lungi la televizor, așa că m-am gândit că ar fi timpul să ne amuzăm cu niște chestii ușurele. Așa că am luat momentul meu de stand-up creat pentru unul dintre show-urile de pe Netflix, l-am prelucrat și totul a luat proporții, transformându-se într-o comedie nebunească”.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton