Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jesse James, fostul soț al Sandrei Bullock, s-a logodit cu o actriță de filme pentru adulți. Cum arată viitoarea lui soție

Jesse James, fostul soț al Sandrei Bullock, s-a logodit cu o actriță de filme pentru adulți. Cum arată viitoarea lui soție
9

de Andra Stana,

Jesse James se căsătorește din nou. Aleasa inimii sale este Bonnie Rotten, o fostă actriță de filme pentru adulți. Vestea a fost făcută publică chiar de viitoarea mireasă, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Cine este viitoarea soție a lui Jesse James, ex-ul Sandrei Bullock

Noua logodnică a lui Jesse James, fostul soț al Sandrei Bullock, a anunțat miercuri vestea emoționantă prin intermediul unei postări pe Instagram.

„Am știut din clipa în care te-am cunoscut că vreau să petrec fiecare zi cu tine. Modul în care mă iubești pe mine și pe micuțul meu a fost tot ceea ce am visat vreodată”, a scris Rotten (alias Alaina Hicks). Fosta actriță de filme pentru adulți are o fiică de 6 ani din căsătoria ei anterioară cu Dennis DeSantis, scrie pagesix.com.

„De-abia aștept restul vieților noastre minunate împreună, nu am întâlnit niciodată pe cineva care să mă înțeleagă mai mult decât tine.”, a mai scris viitoarea doamnă James.

Fosta vedetă de filme pentru adulți, în vârstă de 28 de ani, l-a numit pe fondatorul West Coast Choppers, în vârstă de 52 de ani, „cel mai bun prieten al ei”.

„Tot ceea ce îmi doresc în întreaga lume este să te fac cel mai fericit om din întregul univers”, a scris ea. „Ești perfect pentru mine… Promit să fiu mereu alături de tine. ❤️✨”, se mai arăta în textul adăugat în dreptul imaginii cu inelul de logodnă.

Jesse James se însoară a cincea oară

Mariajul cu Bonnie Rotten va fi al cincilea din viața lui James. Fosta gazdă a show-ului „Monster Garage” i-a spus „Da” primei sale soții, Karla, în 1991, când el avea 20 de ani, iar ea 30. Cei doi, care au împreună doi copii, au divorțat în 2002.

În același an, James s-a căsătorit cu fosta vedetă porno Janine Lindemulder, care a apărut în ținută de asistentă pe coperta celebrului album „Enema of the State” al Blink-182. Au fost căsătoriți doi ani și au o singură fiică, Sunny.

Cea mai faimoasă căsătorie a lui James a fost însă cea cu Sandra Bullock. Mariajul lor a rezistat din 2005 până în 2010. După ce a înșelat-o, Jesse James a declarat pentru Daily Mail că se simte „cel mai urât bărbat din lume”.

Fostul soț al Sandrei Bullock se căsătorește cu o actriță de filme pentru adulți. Cum aratăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În urma unei logodne eșuate cu experta în tatuaje Kat Von D – pe care James ar fi înșelat-o cu nu mai puțin de 19 femei – el s-a căsătorit pentru a patra oară cu Alexis DeJoria. Cei doi au divorțat în 2020, pe fondul presupusei infidelități a lui James, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Hepta, captură Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton