Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jessica Alba va fi eroină de acțiune la Netflix. Toate detaliile despre noul proiect al actriței

Jessica Alba va fi eroină de acțiune la Netflix. Toate detaliile despre noul proiect al actriței

de Redactia Tvmania

Jessica Alba (39 de ani), pe care o putem vedea în serile de luni de la ora 20.00, în serialul de la AXN „Detectivele din L.A”,  va fi protagonista unui thriller produs de Netflix, intitulat „Trigger Warning”, informează Variety. 

Regia noii pelicule a actriței i-a fost încredințată regizoarei și scenaristei indoneziene Mouly Surya, cunoscută pentru filmul „Malina: The Murderer in Four Acts (2017)”, o multipremiată îmbinare de dramă, thriller și western, comparată de unii cu un „Kill Bill” incipient. Scenariul va fi semnat de John Brancato („Rețeaua, „Jocul”, „Terminator – Salvarea”) și Josh Olson („Infested”, „Umbrele trecutului” – acesta din urmă aducându-i o nominalizare la Oscar). 

 

Jessica Alba, care este și producător executiv al filmului „Trigger Warning”, joacă rolul unei femei care devine, fără să și-o dorească, eroina orășelului în care trăiește. Aceasta moștenește barul bunicului ei mort prematur și cade pradă unei dileme morale când află adevărul despre sfârșitul acestuia. 

Actrița poate fi văzută deja, tot într-un rol de acțiune, în serialul „Detectivele din L.A.”, difuzat de postul AXN din 11 mai, în fiecare luni, la ora 22.00. Producția, care se bucură de mare succes la box-office, este un spin-off al popularei francize „Băieți răi” (cu Will Smith și Martin Lawrence). Jessica Alba interpretează rolul lui Nancy, o tânără mamă transformată în detectiv, care rezolvă cazuri împreună cu Sydney (interpretată de Gabrielle Union), o polițistă deja cunoscută fanilor, care a apărut în „Băieți răi 2” (2003). 

 

Jessica Alba a devenit cunoscută, de altfel, după rolul principal din serialul de acțiune „Îngerul întunecat”, creat de James Cameron și Charles H. Eglee și difuzat între 2000 și 2002. Acolo, ea interpreta rolul lui Max Guevera, o tânără transformată în super-soldat cu ajutorul ingineriei genetice, rol care i-a adus și o nominalizare la Globul de Aur în 2001. În perioada următoare, cariera ei s-a aflat pe o pantă ascendentă, de la „Honey” (2003) la „Sin City” (2005), „Cei patru fantastici” (2005), „ Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer” (2007) și până la „Sin City: Am ucis pentru ea” (2014). 

 

După succesele înregistrate cu „Operațiunea de recuperare”/ „Extraction” și „Spenser Confidential”, platforma Netflix mizează substanțial pe filmele de acțiune, privind pelicula cu Jessica Alba în rolul principal chiar ca început al unei posibile francize de succes.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton