Homepage  / Articole

Viitoarea mămică Jessica Simpson a pozat nud

Viitoarea mămică Jessica Simpson a pozat nud

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa Jessica Simpson (31 de ani) a acceptat să renunţe la toate hainele, pozând gravidă, în ipostaza făcută celebră de Demi Moore (în 1991) – şi imitată de atunci de Cindy Crawford (1999), Monica Bellucci (în 2004), Britney Spears (în 2006), Christina Aguilera (în 2008), Claudia Schiffer (în 2010) – scrie people.com.

Blonda a confirmat, pentru revista „Elle”, pe coperta căreia apare în numărul de aprilie, zvonurile conform cărora aşteaptă o fetiţă:

„Jur, o să mor dacă o să-mi ceară o pereche de adidaşi Nike în loc de pantofi Christian Louboutin!”, spune Simpson, care urmează să nască în această primăvară.

Fetiţa – al cărui nume Jessica promite că nu va fi deloc tradiţional – va fi primul copil pentru cuplul format din Simpson şi logodnicul ei, Eric Johnson.

Jessica Simpson a declarat că și-a dat seama că este însărcinată într-o zi când ar fi trebuit să meargă la o petrecere cu „multă băutură”.

„Am început să am un sentiment de vină. De ce m-aș fi simțit așa la gândul că aveam să mă întâlnesc cu prietenii mei și să beau niște cockail-uri?”, a povestit Jessica.

Dând crezare intuiției, ea și-a cumpărat în aceeași zi un test de sarcină care i-a confirmat bănuiala.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton