Homepage  / Știri

Jessica Simpson muncește din greu ca să redevină o divă

Jessica Simpson muncește din greu ca să redevină o divă

de Redactia Tvmania

Jessica Simpson a început să muncească serios pentru a scăpa de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Deși a născut în luna mai, despre mentorul „Fashion Star” s-a spus în repetate rânduri că nu vrea să slăbească și că îi este foarte greu să țină dietă sau să meargă la sală.

De vină pentru schimbarea bruscă de atitudine ar putea fi contractul de 4 milioane de dolari pe care vedeta americană l-a semnat cu o companie specializată în produse de slăbit. Jessica a ajuns la 95 de kilograme în timpul sarcinii şi acum compania Weight Watchers îi impune să scape de 23 dintre ele în cinci luni.

„Jessica înțelege prin ce trece. Muncește din greu și e încântată”, a spus o prietenă a Jessicăi Simpson, ea fiind citată de femalefirst.co.uk.

Blonda a mâncat timp de nouă luni macaroane cu brânză, dulciuri, pui prăjit şi sandvişuri cu unt de arahide şi dulceaţă, iar acum regimul impus include: la micul dejun, cereale cu fructe de pădure; la prânz, pui la grătar şi salată; snacks-uri cu hummus, morcovi şi fructe; la cină, somon, brocoli şi orez brun. Dar mai mănâncă „din când în când câte o felie de pizza”, a explicat o sursă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton