Homepage  / Știri

Jessica Simpson ţine dieta „Zero fast-food”

Jessica Simpson ţine dieta "Zero fast-food"

de Redactia Tvmania

La doar patru săptămâni de când a născut-o pe micuța Maxwell, Jessica Simpson a început să-și schimbe obiceiurile alimentare, pe scurt, actrița și cântăreața nu mai mănâncă sub nicio formă fast-food, scrie UsMagazine.com.

„O hrănește la sân pe Maxwell”, iar de aceea, a explicat o sursă citată de US Weekly, blonda a decis să renunțe la orice e nociv, iar aici a inclus mâncarea semi-preparată. „Unde mai pui că e un mod grozav de a începe dieta extremă pe care era oricum decisă să o țină”, a mai explicat sursa.

Cântăreața și actrița americană a semnat în urmă cu câteva luni un contract bănos cu cei de la compania Weight Watchers. Astfel, în schimbul a 4 milioane de dolari, vedeta a promis că va reveni la silueta ei inițială, dar şi că va face reclamă companiei.„Imediat ce se va vindeca după cezariană,  de abia așteaptă să se întoarcă la sală și să facă mișcare”, a spus o sursă citată de Us Weekly.

Starul tv a recunoscut că, atunci când a pozat nud pentru ediția din luna aprilie a revistei Elle, cântărea aproape 80 de kilograme.

Nunta e programată pentru decembrie

Jessica Simpson (31 de ani), care a născut o fetiţă pe 1 mai, vrea să se mărite cu logodnicul ei, Eric Johnson (32 de ani), pe 12 decembrie, relatează starpulse.com.Cântăreaţa şi jucător de fotbal american îşi vor uni destinele pe insula Kauai din arhipelagaul Hawaii.

O sursă a spus: „Jessica şi Eric au ales insula Kauai pentru o recepţie la care vor participa 60 de rude şi de prieteni.

Jessica este foarte ocupată, pentru că planifică două evenimente importante – botezul lui Maxwell Drew şi nunta sa cu Eric”.

Pe de altă parte, artista e speriată că nu va reuși să slăbească, va pierde banii promiși de compania Weight Watchers, ba chiar că va fi o mamă rea, a comentat o sursă citată de National Enquirer.


Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton