Homepage  / Seriale / Seriale americane

Jim Carrey colaborează din nou cu Michel Gondry pentru un serial produs de Showtime

Jim Carrey colaborează din nou cu Michel Gondry pentru un serial produs de Showtime

de Redactia Tvmania

La 30 de ani după „Strălucirea eternă a minții neprihănite” / „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (premiul Oscar pentru scenariu original), Jim Carrey va face din nou echipă cu regizorul Michel Gondry, de această dată pentru micul ecran.

 

Showtime tocmai a comandat „Kidding”, un nou serial de comedie, al cărui prim sezon va avea 10 episoade a câte 30 de minute. Sinopsisul oficial sună cam așa: Jim Carrey va fi Jeff, o vedetă de televiziune, specializat în emisiuni pentru copii și foarte iubit de public, care și-a transformat rolul – Mr. Pickles – într-o marcă și un imperiu de câteva milioane de dolari. Dar, pe plan personal, familia sa – soția, cele două fete, sora și tatăl – e pe cale să explodeze, iar Jeff nu găsește nicio soluție magică pentru a ieși din impas.

Președintele Showtime, David Nevins, e foarte optimist: „Nimeni nu interpretează un personaj așa cum o face Jim Carrey. Iar împreună cu partenerul său din «Strălucirea eternă…», Michel Gondry, suntem pe drumul spre o experiență magnetică, vulcanică și emoționantă”.

Jim Carrey și Michel Gondry sunt și producători executivi, alături de Jason Bateman („Arrested Development”), Jim Garavente („Bad Words”), Raffi Adlan („The Green Hornet”) și Michael Aguilar („I’m Dying Up Here”). Creatorul serialului „Kidding” este Dave Holstein („Weeds”), care va fi și showrunner.

Nicio dată de lansare nu a fost anunțată până în acest moment. Dar „Kidding” înseamnă marea întoarcere a lui Jim Carrey pe micul ecran, după 30 de ani de la „In Living Color”, comedia cu care s-a făcut remarcat la începutul anilor 1990.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton