Homepage  / Știri

Jim Carrey nu mai face continuarea la „Tăntălăul şi gogomanul”

Jim Carrey nu mai face continuarea la „Tăntălăul şi gogomanul”

de Redactia Tvmania

Actorul de comedie Jim Carrey (50 de ani) a renunţat la rolul lui Lloyd Christmas în ce urmează a fi a treia parte a seriei lansate în 1994, odată cu „Tăntălăul şi gogomanul”, film urmat de un prequel, „Tăntălăul şi gogomanul: Când Harry l-a cunoscut pe Lloyd” (2003, în care au jucat Eric Christian Olsen şi Derek Richardson).

Eonline.com scrie că actorul nu a fost deloc mulţumit de implicarea studiourilor New Line şi Warner Brothers în proiectul intitulat „Dumb and Dumber To”, în care urma să joace alături de vechiul lui coleg, Jeff Daniels.

„Am crezut că «Dumb and Dumber To» va fi extrem de uşor de făcut, nu de alta dar o spune şi titlul”, a explicat actorul pentru site-ul amintit.

Următorul film al lui Jim Carrey va fi lansat în 2013: „The Incredible Burt Wonderstone” e povestea a doi magicieni – Burt Wonderstone (Steve Carell) şi Anton Lovecraft (Steve Buscemi) – care rup colaborarea, când Anton e rănit de Burt în timpul unui număr. Dar celebrul magician Steve Gray (Jim Carrey) îi ameninţă acestuia din urmă cariera şi Burt îşi caută vechiul coleg pentru a contracara magia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton