Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jim Carrey și-a aflat sentința în procesul în care este acuzat de moartea fostei iubite

Jim Carrey și-a aflat sentința în procesul în care este acuzat de moartea fostei iubite

de Redactia Tvmania

La doi ani şi jumătate de când iubita sa a murit în urma unei supradoze cu medicamente, Jim Carrey a aflat verdictul în procesul în care rudele fostei sale partenere l-au acuzat că el ar fi fost cel care a împins-o spre acest deznodământ.

Jim Carrey şi-a revenit cu greu după sinuciderea iubitei sale, Cathriona White, în septembrie 2015. Familia acesteia nu s-a împăcat cu ideea şi l-a dat în judecată pe actor, aducându-i acuzaţii extrem de  grave. Membrii familiei fostei iubite l-au acuzat pe actor că el ar fi fost cel care i-a dat acesteia un cocktail fatal de medicamente, mai ales că aceasta suferea de depresie.

În cele din urmă, actorul în vârstă de 56 de ani a fost achitat în data de 25 ianuarie de orice învinuire şi, conform deciziei instanţei, confirmată de un reprezentant al artistului, el nu a jucat un rol în sinuciderea fostei sale iubite, scrie publicația Mirror.   

La rândul său, Carrey a depus o plângere, în luna septembrie a anului trecut, în care arăta că procesele intentate lui sunt o încercare de a-l exploata. El a precizat că White l-a şantajat că va face publice în presă mai multe informaţii false.  

Aceasta nu a fost unica acuzație din partea părinților Cathrionei. Aceștia au spus că starea ei psihică a fost afectată şi de faptul că a contactat boli cu transmitere sexuală de la Carrey. Însă avocaţii lui Jim Carrey au reuşit să demonstreze că fosta iubită avea boli cu transmitere sexuală înainte de a-l cunoaşte pe Jim, cerând în instanţă rezultatele analizelor fostei sale iubite, din perioada în care nu erau împreună. Astfel, se pare că documentele din 2011, care arătau că tânăra nu suferea de nicio boală venerică, au fost falsificate.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton