Homepage  / Vedete străine

Joana Benedek s-a căsătorit! Actrița româncă de telenovele a strălucit în rochia de mireasă. Imagini de la nunta de vis

Joana Benedek s-a căsătorit! Actrița româncă de telenovele a strălucit în rochia de mireasă. Imagini de la nunta de vis
7

de Roxana Mirea,

Actriţa mexicană de origine română s-a căsătorit la vârsta de 51 de ani, într-o nuntă în stil mare, la care au participat vedete de top, precum prietena ei, Maribel Guardia. Joana Benedek, care a fost una dintre actrițele vedetă ale televiziunii la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, tocmai s-a căsătorit cu partenerul ei, Javier Vargas.

Joana Benedek s-a căsătorit

Deși retragerea sa din actorie, în urmă cu mai bine de zece ani, a făcut ca mulți să-i piardă urma, Joana Benedek are în continuare prieteni în industrie, inclusiv actrița Maribel Guardia, care a fost încântată să participe la nunta ei. Tocmai aceasta a fost cea care a împărtășit câteva imagini emoționante din ziua nunții Joanei Benedek, potrivit People en Español.

La nunta frumoasei mele prietene…. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să fiți fericiți pentru totdeauna, sunteți un cuplu frumos și plin de lumină”, le-a urat el.

Nunta a avut loc vineri, 4 noiembrie, în Mexic și, potrivit jurnalistei Shanik Berman, a fost o căsătorie religioasă la o biserică ortodoxă și la care a participat producătorul Emilio Larrosa, realizator al unora dintre telenovelele în care a jucat. El este și cel care a condus-o spre altar pe fosta actriță.

joana-benedek-s-a-casatorit-actrita-romanca-de-telenovele-a-stralucit-in-rochia-de-mireasa.-imagini-de-la-nunta-de-vis-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Jurnalista a confirmat că nunta a avut toate detaliile puse la punct și că a avut loc într-unul dintre cele mai luxoase și elegante locuri. Ea a asigurat că mirii păreau fericiți și au dansat un vals în fața celor prezenți.

De asemenea, au existat scântei și focuri de artificii care au făcut ca seara să fie magică pentru miri și pentru invitați. Vedeta unor telenovele precum „Mi gorda bella” și „Amigas y rivales” și-a prezentat soțul pentru prima dată pe rețelele sociale, în ianuarie 2022, cu un mesaj plin de romantism.

„Îți mulțumesc pentru toată dragostea ta profundă și infinită, Javier Vargas”, a scris ea la vremea respectivă, pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton