Homepage  / Vedete străine

Joanna Benedek nu se dezbracă de dragul artei

Joanna Benedek nu se dezbracă de dragul artei

de Redactia Tvmania

Actriţa mexicană de origine română spune că a refuzat mai multe roluri în telenovele şi, de curând, într-o peliculă, deoarece nu vrea să-şi dea jos hainele în taţa camerelor.

Joanna (care a părăsit România în adolescenţă pentru o carieră de model în Mexico City, unde şi locuieşte în prezent) spune că preferă să nu facă compromisuri când vine vorba de rolurile ei. “Sunt fericită că producătorii se gândesc la mine, însă toată lumea ştie că nu apar nud. Nu asta vreau să transmit publicului, nu asta este imaginea pe care mi-am creat-o. Aş fi foarte ruşionasă să apar în faţa camerelor fără haine, nu am făcut-o niciodată, nici măcar la începutul carierei”, a declarat ea, citată de esmas.com.

Joanna nu critică actriţele care apar dezbrăcate în revistele pentru bărbaţi, însă ea pune “pudoarea înaintea profesiei”. “Înainte de toate, consider că sunt fiică, nepoată, soră şi, la un moment dat, soţie şi mamă. Nu vreau să fac ceva de care să-mi pară rău mai târziu”, a mai adăugat vedeta în vârstă de 38 de ani.

În prezent, Joanna Benedek apare în telenovela “Hasta que el dinero nos separe” (“Până când banii ne vor despărţi”) transmisă de canalul american Univison, în care interpretează rolul unei femei de afaceri puternice şi atrăgătoare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton