Homepage  / Vedete româneşti

Joaquin Bonilla, despre viața după America Express. Ce afacere vrea să deschidă cu soția lui Puya

Joaquin Bonilla, despre viața după America Express. Ce afacere vrea să deschidă cu soția lui Puya
8

de Roxana Mirea,

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au format una dintre cele mai îndrăgite echipe de la America Express, show difuzat de Antena 1. Recent, Joaquin Bonilla a vorbit despre viața lui de după competiția de pe Drumul aurului și a dezvăluit cu cine mai ține legătura dintre colegii lui.

Viața lui Joaquin Bonilla după America Express

Joaquin Bonilla a ajuns la inimile multor oameni după participarea la America Express, unde a făcut echipă cu Ovidiu Buta. Este un om de afaceri de succes și are o carieră impresionantă în lumea modei. Joaquin se consideră un om de afaceri, nu o vedetă, iar aceasta este zona în care și-a continuat activitatea de după America Express. El a mărturisit că ține legătura cel mai mult cu Melinda și plănuiesc să lanseze o afacere împreună.

America Express 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, a treia echipă eliminată din competițieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Suntem o gașcă foarte mișto, ținem legătura. Cu Melinda… Da, în continuare vorbim foarte des. Vrea să facă niște ținute speciale din tricotaje, așa că da. Planul merge în continuare. (…) Eu nu mă consider o vedetă, sunt un om de afaceri. Sunt oameni și clienți care depind de mine”, a declarat Joaquin Bonilla, la Antena Stars.

Joaquin Bonilla și-ar dori să mai participe la America Express, însă își dorește să fie anunțat din timp.

Oamenii știu că dacă cineva mă sună, eu plec, dar să fie din timp. Să nu mă sune de azi pentru mâine. Eu ma duc”, a mai spus Joaquin Bonilla.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton