Homepage  / Vedete

UPDATE: Joaquin Phoenix s-a logodit cu iubita lui, Allie Teilz?

UPDATE: Joaquin Phoenix s-a logodit cu iubita lui, Allie Teilz?

de Redactia Tvmania

Actorul Joaquin Phoenix (40 de ani) se pregăteşte de nuntă, a povestit el într-un interviu acrodat emisiunii „The Late Show with David Letterman”: actorul a cerut-o de soţie pe Allie Teilz (20 de ani), o instructoare de yoga cu care formează un cuplu de un an şi ceva.

Joaquin Phoenix s-a logodit cu iubita lui, Allie Teilz

„Mergem (la sală) şi la început facem exerciţiile astea de respiraţie şi îmi spun «Mă descurc. E binişor». Şi apoi îmi spune «Acum o să exersăm prima poziţie, strunirea porcului mistreţ». Strunirea porcului, au tot felul de denumiri trăsnite de animale… Am început să ieşim împreună. Şi cred că ea e aleasa. Am cerut-o de soţie şi a spus da! Nu ştiu ce spune asta despre mine. Nimic bun, nu?” a povestit actorul despre momentul în care a întrebat-o pe Allie dacă vrea să-i fie soţie.

UPDATE: A doua zi, actorul a spus că, de fapt, a glumit când a povestit despre logodnă şi că a vrut să fie simpatic publicului din sală. „Cred că viaţa mea e atât de plictisitoare, încât mi s-a părut interesant să vorbesc despre asta”, a explicat el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton