Homepage  / Cinema

Joaquin Phoenix schimbă total registrul pentru următorul lui film. Iată-l în trailerul „C’mon C’mon”

Joaquin Phoenix schimbă total registrul pentru următorul lui film. Iată-l în trailerul „C’mon C’mon”

de Andreea Hentea,

Trailerul filmului „C’mon C’mon”, recent apărut, ne arată un Joaquin Phoenix diferit ca de la cer la pământ de Joker, celebrul său personaj anterior. Johnny, personajul său de aici, este un jurnalist de radio care pleacă alături de nepoțelul lui într-o călătorie prin țară, de-a lungul căreia cei doi descoperă împreună frumusețea, tristețea și vulnerabilitatea acestei lumi. 

[toc]

Filmul a avut premiera mondială în weekendul trecut, la Festivalul de la Telluride, iar la începutul lunii octombrie va fi proiectat în secțiunea Spotlight a Festivalului de Film de la New York (desfășurat între 24 septembrie și 10 octombrie). Se presupune că filmul se va lansa în cinematografele americane în noiembrie, pentru a putea prinde viitorul sezon de premii. 

Poate ar fi momentul să ascultăm și copiii

Cea mai mare reușită a acestui vibrant și cald film realizat în alb-negru este dialogul permanent, atașant și profund, dintre Johnny (Joaquin Phoenix) și micul Jesse (Woody Norman), băiețelul surorii sale. Într-o călătorie superbă de la Los Angeles la New York și New Orleans, inimosul unchi îi arată copilului de opt ani lumea, cu miracolele și surprizele ei nenumărate, împărtășind emoții și bucurii pe care spectatorul le simte foarte aproape. Filmul a fost foarte apreciat după premiera de la Telluride pentru căldura portretului de familie pe care îl construiește. Mike Mills, care semnează scenariul și regia, a fost nominalizat la Oscar în 2017 pentru scenariul filmului „Femeile secolului XX” / „20th Century Women” (2016), cu Annette Bening, Greta Gerwig, Elle Fanning, Billy Crudup și Lucas Jade Zumann, care se concentra tot pe relațiile de familie. 

În acest nou „C’mon C’mon”, cineastul explorează și mai profund legătura și dialogurile cât se poate serioase dintre adulți și copii. Johnny, personajul jucat cu multă căldură și gingășie de Joaquin Phoenix, nu discută doar cu nepoțelul lui, ci cu mulți copii, în cadrul proiectului său profesional, care include interviuri cu numeroși copii din Statele Unite despre starea de fapt din lume. 

Woody Norman, un tânăr talent cu o mare experiență

Alături de un Joaquin Phoenix uimitor ca întotdeauna, abordând aici un tip de rol în care nu l-am văzut prea des, criticii au lăudat și jocul lui Gabby Hoffmann, interpreta lui Viv, sora lui Johnny și mama lui Jesse. Revelația filmului a fost însă micul Woody Norman, în vârstă de 12 ani. El a început să facă modelling încă de la 4 ani, lucrând la campanii pentru nume celebre din Marea Britanie, printre care Burberry, Stella McCartney și Harrods. Dornic însă să-și urmeze pasiunea pentru actorie, el s-a alăturat agenției Sylvia Young și de atunci a primit roluri în seriale ca „Martor tăcut” / „Silent Witness” (cu Benedict Cumberbatch, Emily Mortimer, Idris Elba, Jodie Comer și Anamaria Marinca), „Războiul lumilor” (cu Eleanor Tomlinson, Rafe Spall și Robert Carlyle), sau „Troia: Căderea unei cetăți”, dar și în miniserii ca „Him”, „Mizerabilii” (cu Lily Collins, Dominic West și Olivia Colman). Cele mai cunoscute roluri ale sale de pe micul ecran sunt însă cel al micului prinț Harry din serialul „Prințesa albă” (cu Jodie Comer) și rolul lui Valentine Warleggan din „Poldark”. A jucat cu Stanley Tucci în filmul de televiziune „Peter and Wendy” (2015), iar primul său lungmetraj a fost „The Current War” (2017), în care l-a jucat pe fiul lui Benedict Cumberbatch, interpretul lui Thomas Alva Edison. La scurt timp după acest rol, el a semnat cu agenția americană Paradigm, alături de reprezentanta sa din Marea Britanie, Sylvia Young și a jucat primul rol principal dintr-un lungmetraj american, în„Bruno” (2019), unde a jucat rolul lui Izzy, un băiețel necăjit care se împrietenește cu un om fără adăpost (Diarmaid Murtagh ). 

După acest lăudat „C’mon C’mon”, micul Woody Norman a jucat în thrillerul „Cobweb”, regizat de Samuel Bodin, care se află în post-producție. Cât despre Joaquin Phoenix, se zvonește deja că îl vom vedea în „Joker 2”, care ar urma să fie produs tot de Todd Phillips. 

Trailer „C’mon C’mon”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton