Homepage  / Vedete străine

Joaquin Phoenix și logodnica lui, Rooney Mara, joacă împreună în filmul „The Island”. Despre ce este vorba în noul thriller

Joaquin Phoenix și logodnica lui, Rooney Mara, joacă împreună în filmul „The Island”. Despre ce este vorba în noul thriller
6

de Roxana Mirea,

Joaquin Phoenix trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Rooney Mara, care este logodnica lui. Printre altele, cei doi împărtășesc și pasiunea pentru actorie, așa că fanii vor fi fericiți să afle că Joaquin Phoenix și Rooney Mara vor juca împreună în noul thriller „The Island”.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara joacă în noul thriller „The Island”

Joaquin Phoenix este cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul „Joker”, iar acum va juca în noul thriller „The Island”, alături de logodnica lui, Rooney Mara. Cei doi vor interpreta un cuplu bogat din anii 1930, care se mută pe o insulă pustie, cu intenția de a trăi departe de ochii lumii, scrie filmnow.ro.

Potrivit The Hollywood Reporter, povestea noului film oferă o notă psihologică. După ce personajele lui Joaquin Phoenix și Rooney Mara se mută pe insula pustie, liniștea lor va fi curând perturbată de sosirea presei și a unei contese bogate care plănuiește să construiască un resort de lux. Ei bine, cei doi și contesa încep o adevărată luptă, iar în cele din urmă se ajunge la crimă.

Este foarte posibil ca producția filmului „The Island” să înceapă anul viitor. Directorul general al FilmNation, Glen Basner, și-a exprimat entuziasmul pentru viitorul proiect și admirația pentru regizorul și scriitorul proiectului, Pawel Pawlikowski.

Pawlikowski este unul dintre cei mai mari regizori din lume care lucrează astăzi. Pawel aduce această poveste de gelozie, trădare și crimă într-o grădină a Edenului. Este exact ceea ce avem nevoie pentru a aduce publicul înapoi la cinema”, a declarat el.

Încă nu se știe care este data de lansare a filmului „The Island”, în care joacă Joaquin Phoenix și Rooney Mara.

Her FotocallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cum s-au cunoscut Joaquin Phoenix și Rooney Mara

Joaquin Phoenix, în vârstă de 47 de ani, și Rooney Mara, în vârstă de 37 de ani, s-au logodit în 2016. Din iubirea celor doi, a venit pe lume un băiețel, pe nume River Lee, în vârstă de doi ani. Nu este prima dată când cei doi actori se intersectează pe platourile de filmare.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara au fost aduși împreună chiar de către pasiunea lor pentru actorie. Ei s-au cunoscut în timp ce filmau pentru drama „Her”, din 2012, unde Joaquin Phoenix a jucat rolul unui scriitor antisocial, iar Rooney Mara a jucat rolul fostei sale soții. Apoi, ei au continuat să joace în filmul „Mary Magdalene” din 2018, în care Rooney a interpretat rolul principal, iar actorul l-a interpretat pe Iisus Hristos.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara și-au făcut prima apariție publică în calitate de cuplu în timpul Festivalului de Film de la Cannes 2017. După o relație de doi ani, aceștia s-au logodit.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton