Homepage  / Vedete româneşti

Jobul secret al lui Andi Moisescu. De ce și-a transformat pasiunea în meserie

Jobul secret al lui Andi Moisescu. De ce și-a transformat pasiunea în meserie
7

de Roxana Mirea,

Andi Moisescu și-a transformat pasiunea într-un nou job. Totuși, juratul de la „Românii au talent” spune că nu există nicio șansă să renunțe la televiziune. Andi Moisescu este pasionat de muzica electronica. Totul a început în liceu, la petrecerile cu prietenii, apoi a continuat la radio, iar în ultimii ani el a revenit să întrețină atmosfera la petreceri.

Andi Moisescu are un nou job

Andi Moisescu s-a decis să își ducă pasiunea pentru muzica electronică la un alt nivel. Juratul de la „Românii au talent” a devenit un fel de profesor pentru copiii pasionați de muzica electronică, după cum a mărturisit într-un interviu pentru ego.ro. El încearcă să le împărtășească acestora din cunoștințele lui și să-i îndrume către lumea DJ-ilor.

De fiecare dată când pe scena Românii au talent, de la Pro TV, au urcat tineri DJ, Andi Moisescu i-a lăudat și încurajat să meargă mai departe. Atunci când Andi a auzit că DJ Hugo, semifinalist al show-ului „Românii au talent”, va urca pe una dintre scenele de la SAGA Festival a rămas extrem de impresionat.

Mă bucur pentru orice copil care visează să ajungă ceva și chiar începe să facă primii pași în direcția asta. Mi se pare că este mare lucru. Cred că e cel mai important lucru pe care îl pot face părinții, să-și încurajeze copiii atunci când simt că au o înclinație. Mai ales dacă înclinația aia e cumva artistică. Să-i încurajeze, să-i sprijine puțin. Îți dai seama că mă bucur pentru orice urmă de DJ. Absolut. Întotdeauna am sperat să văd DJ la „Românii au talent”, a povestit Andi Moisescu pentru sursa menționată anterior.  

Andi Moisescu: „Nu există pericolul să renunț la televiziune”

Andi Moisescu își dorește ca din ce în ce mai mulți copii să se apropie de muzica electronică. Din acest motiv, el a ales să îi învețe pe cei pasionați cum să manevreze mixerele.

„Pe 1 Iunie, în prima parte a zilei, dimineața, învăț niște copii meseria asta. Am un eveniment în care învăț copiii să mixeze. Iar seara pun muzică într-un club”, a spus Andi Moisescu.

Andi-Moisescu-are-un-nou-job-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Chiar dacă în ultimii ani, juratul de la „Românii au talent” s-a dedicat tot mai mult pasiunii lui, el spune că nu va renunța niciodată la televiziune.

Niciodată nu există pericolul să renunț la televiziune în favoarea muzicii. Ele nu se exclud. Meseriile astea se completează doar. Pentru mine muzica este doar relaxare și încărcarea bateriilor. Atât și nimic altceva. Deci când mă vezi că pun muzică înseamnă că am bateriile descărcate și sunt legat la priză. Dacă ajung să pun muzică foarte des înseamnă că sunt obosit”, a mai declarat acesta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton