Homepage  / Televiziune

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor România 2022. Războinicii au câștigat primul joc de imunitate

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor România 2022. Războinicii au câștigat primul joc de imunitate

de Roxana Mirea,

Tensiunile încep să își facă simțită prezența la Survivor România 2022. În ediția de aseară, 17 ianuarie, a avut loc primul joc pentru imunitate din sezonul 3, difuzat de Pro TV. Deznodământul a fost unul fericit pentru Războinici, care au câștigat cu scorul de 10 la 6. Drept urmare, Faimoșii au fost nevoiți să nominalizeze câte un coleg pentru eliminare.

Primul joc de imunitate la Survivor România 2022

Ediția de aseară a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV, a venit cu o altă victorie pentru Războinici. În timp ce echipa albastră pare a fi una sudată, în tabăra Faimoșilor, tensiunile încep să își facă simțită prezența. După ce primul joc de imunitate de la Survivor România 2022 s-a încheiat, TJ Miles a spus că simte că, în ciudat faptului că au pierdut, sunt mai uniți acum.

Cu toate că am lupta și n-am câștigat, ne-am unit și mai mult astăzi și simt asta. De exemplu, Andreea Tonciu nu s-a simțit bine astăzi și tot a încercat. A dat tot ca să facă traseul. Nu contează câte puncte am adus eu. Haideți să câștigăm!” a declarat TJ Miles.

Vreau să vă spun că mi-am revenit la Elena care sunt cu adevărat. Nu știu exact ce s-a întâmplat cu mine. Cătălin m-a ajutat să trec peste blocajul pe care l-am avut. Nu sunt obișnuită să pierd și nici nu vreau să mă obișnuiesc”, a spus și Elena Chiriac.

Concurenții propuși spre eliminare la Survivor România 2022

Sezonul 3 al emisiunii Survivor România vine cu o noutate față de cel precedent. După încheierea jocului pentru imunitate, vine jocul pentru imunitate personală. Mai exact, echipa care pierde participă la o altă probă de departajare între colegi. În acest mod, o fată și un baiat din echipa care pierde jocul pentru imunitate primesc un colan individual de imunitate, așa că ei nu vor putea fi votați în consiliu, spre deosebire de ceilalți colegi ai lor.

Jocul pentru imunitatea personală a fost unul care le-a testat rezistența concurenților din echipa Faimoșilor. Cei care au stat cel mai mult timp sprijiniți pe doi pari, fără a se ajuta de mâini, au fost Emil Rengle și Elena Chiriac, potrivit Pro TV.

Ulterior, a avut loc Consiliul, iar Faimoții au fost nevoiți să facă nominalizări. Concurenții votați spre eliminare au fost Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton