Homepage  / Netflix

Vești bune pentru fanii serialului „Jocul calamarului”. Ce a anunțat Netflix despre sezonul 2

Vești bune pentru fanii serialului „Jocul calamarului”. Ce a anunțat Netflix despre sezonul 2

de Ioana Maria,

Netflix a confirmat oficial că popularul serial „Squid Game” va avea al doilea sezon. Creatorul „Squid Game”, Hwang Dong-Hyuk, a confirmat încă de acum o lună existența unui nou sezon și, în acest sens, a oferit și un interviu.

Platforma de streaming nu a comunicat, însă, și o dată oficială la care se va întâmpla acest lucru, însă a postat pe canalele oficiale de social media un teaser pentru cel de-al doilea sezon al serialului care a ținut o lume întreagă cu ochii ațintiți asupra ecranelor.

„A durat 12 ani pentru a aduce la viață primul sezon din Jocul calamarului anul trecut și doar 12 zile pentru ca acesta să devină cel mai popular serial Netflix din toate timpurile. În calitate de scenarist, regizor și producător al serialului, doresc să le spun fanilor din întreaga lume cât de recunoscător le sunt! Vă mulțumesc din suflet că ați vizionat și v-ați bucurat de Jocul calamarului. Iar acum, e timpul ca Gi-hun să revină. Omul din față se întoarce. Sezonul 2 va fi disponibil în curând. Bărbatul în costum și care joacă ddakji s-ar putea întoarce și el. Îl vei cunoaște și pe iubitul lui Young-hee, Cheol-su. Te invităm să ni te alături pentru o nouă rundă”, a spus Hwang Dong-hyuk Scenarist, regizor și producător al serialului Jocul calamarului

La începutul anului Ted Sarandos, co-directorul executiv și directorul de conținut al platformei de streaming, a anunțat că „Squid Game” va avea și un al doilea sezon. În plus, creatorul serialului de succes, Hwang Dong-hyuk, a dat de înțeles că va exista și sezonul al treilea din „Jocul calamarului”.

Veștile bune continuă pentru că Hwang a confirmat, de asemenea, pentru The Korea Times că a discutat cu Netflix despre sezoanele 2 și 3, potrivit Yahoo Entertainment.

Sunt în discuții cu Netflix atât pentru sezonul doi, cât și pentru sezonul trei”, a spus el. „Vom ajunge la o concluzie în curând”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton