Homepage  / Știri / Televiziune

Când începe „Jocul cuvintelor”. Kanal D a anunțat când e premiera noii emisiuni a lui Dan Negru

Când începe „Jocul cuvintelor”. Kanal D a anunțat când e premiera noii emisiuni a lui Dan Negru
10

de Andra Stana,

Kanal D a anunțat, miercuri, când începe „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Emisiunea va fi primul proiect pe care Dan Negru îl va prezenta la TV, după plecarea sa de la Antena 1.

Când se difuzează „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

„În săptămâna de Sărbătoare, luminează-ți și sufletul, dar și mintea!”, a fost modul în care Kanal D a anunțat când începe noul quiz-show prezentat de Dan Negru.

Jocul cuvintelor cu Dan Negru” va avea premiera miercurea viitoare, pe 20 aprilie, de la ora 22.30. Potrivit comunicatului Kanal D, este vorba de „cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii”.

„Aducerea în grila Kanal D a emisiunii e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antrenează mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi Jocul cuvintelor”, a spus Dan Negru.

dan negru 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Program TV. „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Emisiunea cu și despre cuvinte, care îți pune mintea la treabă, va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30. Cu alte cuvinte, publicul va avea parte de trei doze pe săptămână de gimnastică a minții. 

Filmările au început într-un platou special construit pentru acest show. În ceea ce privește concurenții, aceștia sunt gata să demonstreze că dețin acele calități care să le aducă râvnitele premii, dar și bucuria de a se juca cu sensurile și cuvintele, alături de unul dintre cei mai apreciați și iubiți prezentatori de televiziune din România.

“Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România și îl vom popula cu oamenii isteți, care nu aveau loc la TV până acum”, a spus Dan Negru.

Regulamentul noului quiz-show prezentat de Dan Negru la Kanal D

În fiecare ediție a emisiunii „Jocul cuvintelor”, 5 concurenți se vor afla față în față cu Dan Negru. Ei își vor testa vocabularul, dar și spontaneitatea.

Înțelegerea sensurilor şi uşurinţa de a face conexiunile potrivite sunt acele ingrediente care îi oferă oricărui participant şansa găsirii cuvântului corect.

Pentru că Dan Negru dă definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia. Participanții “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” au la dispoziție 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definițiilor primite de la prezentatorul show-ului.

Efortul concurenților va fi răsplătit cu premii importante în bani, dacă aceștia reușesc să afle răspunsurile corecte.

Primele imagini cu platoul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Iată și primele imagini cu platoul emisiunii, pe care le puteți vedea în galeria foto. Potrivit Kanal D, platoul de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” este „unul spectaculos, creat special pentru această emisiune, la cele mai înalte standarde tehnologice”.

platoul-emisiunii-Jocul-cuvintelor-cu-Dan-Negru_Kanal-D-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton