Homepage  / Televiziune

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu sezonul 3 la Kanal D. „E un show ca o revoluție”

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu sezonul 3 la Kanal D. „E un show ca o revoluție”

de Roxana Mirea,

Emisiunea „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu sezonul 3 la Kanal D. Dan Negru, amfitrionul acestui format revoluționar, este nerăbdător să lanseze noi provocări concurenților. 

Jocul cuvintelor cu Dan Negru revine cu sezonul 3 la Kanal D 

După ce a făcut din limba română cel mai atractiv domeniu pentru întreaga familie și a antrenat milioane de români într-un joc al minții provocator, Kanal D le va aduce telespectatorilor cel de-al treilea sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în curând, la Kanal D! Emisiunea de la Kanal D a devenit încă de la lansare un adevărat obicei în viață de zi cu zi a românilor și va continua să îi provoace și în această toamnă, în modul cel mai frumos posibil. 

Dan Negru, amfitrionul acestui format revoluționar, este nerăbdător să lanseze noi provocări concurenților, dar și telespectatorilor care intră în joc din fața micului ecran. Ingenios, cu un mecanism foarte accesibil, simplu de înțeles, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” le-a deschis și cultivat privitorilor de toate vârstele și profesiile pasiunea pentru quiz-uri și vocabular. 

„Jocul cuvintelor e un show ca o revoluție, care a reușit să schimbe mentalități, care a arătat că în România publicul de TV a evoluat și că o emisiune în care contează doar exercițiul minții poate să facă audiențe mari”, a spus Dan Negru. 

Așadar, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” continuă antrenamentul național de limba română, în curând la Kanal D, odată cu lansarea celui de-al treilea sezon al celui mai simplu de înțeles și iubit quiz din România! Mai multe detalii despre noul sezon „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” vor fi furnizate, în perioada următoare. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton