Homepage  / Știri

Giulia aduce “Jocuri deochiate”, în această seară la “Cronica Cârcotaşilor”

Giulia aduce “Jocuri deochiate”, în această seară la “Cronica Cârcotaşilor”

de Redactia Tvmania

Cavalerii apocalipsei TV, Nelson şi Mizil, tusea şi junghiul micului ecran, au invadat audiovizualul. Epidemia de otevizaţi este imortalizată de turpa Jukebox într-o melodie despre cei doi, în această seară, la “Cronica Cârcotaşilor”.

Şi dacă tot e vorba despre emisiuni, Cârcotaşii sunt gata să-i dea lui Mămăruţă câteva sugestii de subiecte. Spre exemplu, măsurarea adâncimii lacare poate pluti totuşi barca lui Ponta la inundaţii, fără să se înece ca premierul la mal; calcularea numărului maxim de divorţuri şi căsătorii între Prigoană şi Dry Cooker, pardon Bahmuţeanca, pe următorii 20 de ani, sau măsurarea bustului Zăvorancei cu ajutorul lopeţii. Mai au şi alte propuneri, pe care le aflaţi urmărind Cronica Cârcotaşilor, în această seară, la Prima TV.

Şi tot atunci, Mişu şi Dezbrăcatu’ vă prezintă o nouă meserie în televiziune, cea de chiloţar, zis şi impresar de chiloţi, şi îi pregătesc câteva exerciţii de dicţie domnului Osmanovici.

Cei doi Cârcotaşi au aflat cum se sărbătoreau pe vremuri Rusaliile şi Boboteaza şi ce tradiţii se respectau de Crăciun şi de Paşte. Se pare că pe 1 iunie toată lumea dădea în mintea copiilor. Un lucru care cu siguranţă îl irită pe Radu Banciu, aşa cum îi enervează şi Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Nadia Comaneci sau Ştefan cel Mare.

Tănţica este foarte calmă, mai ales de când are o strânsă legătură cu biserica. Se ocupă de Tămâioasă şi a dezvoltat şi o aplicaţie. Se numeşte „Doamne, iartă-mă!” şi localizează parastasele.

La finalul ediţie, Giulia încinge atmosfera cu „Jocuri deochiate”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UTLZGtukRps[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton