Homepage  / Televiziune

„Jocurile iubirii”, un nou serial turcesc cu Akin Akinozu pe micile noastre ecrane. Ce post îl va difuza și când e premiera

„Jocurile iubirii”, un nou serial turcesc cu Akin Akinozu pe micile noastre ecrane. Ce post îl va difuza și când e premiera

de Andra Stana,

Serialul turcesc „Kaderimin Oyunu”, cu numele internațional „The Game of My Destiny” (în traducere „Jocurile iubirii”) se pregătește de marea premieră, pe micile ecrane de la noi. Iată când este programat primul episod din noul serial al lui Akin Akinozu („Hercai”) și ce post îl va difuza.

[toc]

Serialul turcesc „Jocurile iubirii” începe la Happy Channel

În septembrie, s-a aflat că serialul „Kaderimin Oyunu” a fost vândut în Israel, Lituania, Ungaria, Macedonia de Nord și România. Informația a fost făcută publică de compania Global Agency, distribuitorul internațional al serialului.

În acel moment, distribuitorul nu a dat mai multe detalii despre ce anume post din România a cumpărat serialul. Între timp, am aflat că „Jocurile iubirii” va intra în grila Happy Channel.

Mai precis, primul episod din „Jocurile iubirii” este programat să înceapă pe 2 ianuarie 2023, de la ora 20.00.

Care e povestea din „Jocurile iubirii”

Serialul Jocurile iubirii urmărește povestea dramatică a lui Asiye (Öykü Karayel), a cărei viață e dată peste cap atunci când fiica ei e atacată de un vecin, forțând-o să ia totul de la capăt. Ajutată de un necunoscut generos, Mahir (Sarp Apak), Asiye își găsește refugiu în casa unei familii bogate.

Dar e șocată când, în aceeași casă, dă nas în nas cu Cemal (Akin Akinozu), fostul ei soț, care a abandonat-o acum mulți ani. Eroina este prinsă acum într-o adevărată dilemă: să ia viața de la capăt alături de Mahir sau să se împace cu Cemal, de care e încă atrasă?

Într-o poveste care are de toate – dragoste, trădare, gelozie, Asiye e hotărâtă să-și înfrunte soarta și să găsească fericirea, pentru ea și familia ei.

Actorii din „Jocurile iubirii”, noul serial de la Happy Channel

  • Akin Akinözü – Cemal
  • Öykü Karayel – Asiye
  • Sarp Apak – Mahir
  • Meriç Aral – Helin
  • Iraz Akçam – Nergis
  • Yildirm Özcan – Ugur
  • Ülkü Duru – Nedret
  • Kaan Çakir – Raci
  • Onur Bilge – Fikret
  • Ayça Koptur – Gülsüm
  • Mustafa Arda Isik – Alican
  • Yesim Gül Aksar – Emine
  • Müfit Kayacan – Harun
  • Esra Dermancioglu – Zahide

Câte episoade are „Jocurile iubirii”

„Jocurile iubirii” are un total de 26 de episoade care spun povestea lui Cemal și Asiye.

Trebuie remarcat faptul că în Turcia episoadele acestui serial sunt ceva mai lungi, în timp ce în România fiecare episod poate fi împărțit în două părți și difuzat în funcție de programul postului de televiziune. Prin urmare, este posibil ca în alte țări, cum ar fi România, să fie difuzate mai mult de 26 de episoade.

Akin Akinozu, cap de afiș

Akin Akınözü s-a născut la 22 septembrie 1990 la Ankara (Turcia).

„Kaderimin Oyunu”, cu titlul internațional „The Game of My Destiny” (în traducere „Jocurile iubirii”), a fost primul proiect ales de Akin Akinozu după ce-a jucat în marele succes „Hercai” (2019-2021), după cum TVmania a mai scris aici.

Serialul „Kaderimin Oyunu” a fost lansat în Turcia în decembrie 2021, fiind difuzat în serile de vineri la postul tv Star TV. A fost produs de NGM Medya, responsabilă și pentru alt serial cu mare trecere la telespectatorii români – e vorba de „Fiica ambasadorului”.

Dar, spre deosebire de „Hercai”, serialul „Kaderimin Oyunu” n-a rupt gura târgului cu audiențele și a fost anulat după doar un sezon. În Turcia, s-a terminat vara aceasta, în iunie, odată cu episodul 26.

Cu „Kaderimin Oyunu”, Akin Akinozu le-a făcut o surpriză fanilor și a schimbat un pic registrul. Dacă în „Hercai”, personajul său, Miran, era un tip foarte corect, un adevărat cavaler pe cal alb, în „Kaderimin Oyunu” a avut de interpretat un rol ingrat, de băiat rău: personajul său își abandonează familia pentru a-și reface viața alături de o femeie bogată.

În „Kaderimin Oyunu”, pe lângă Akin Akinozu, mai au roluri principale actorii Öykü Karayel (am mai văzut-o în „Kösem” și în „Ne-am întâlnit la Istanbul”, la Netflix), Meric Aral (am văzut-o în „Femeia în înfruntarea destinului” și „Nume de cod: S-245” tot la Netflix) și Sarp Apak.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton