Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jodie Foster, apariție inedită la Cannes. Cine a însoțit-o pe celebra actriță

Jodie Foster, apariție inedită la Cannes. Cine a însoțit-o pe celebra actriță
7

de Redactia Tvmania

Jodie Foster a ales ca multă vreme să nu apară la niciun eveniment monden, dar actrița - unul dintre numele de referință din lumea cinematografică mondială - a acceptat invitația organizatorilor Festivalului de Film de la Cannes. Foster a primit anul acesta premiul onorific Palme d’Or, scrie filmnow.ro.

Chiar în ziua deschiderii Festivalului de la Cannes, Jodie Foster a avut o apariție simplă, dar de efect. Actrița a venit îmbrăcată într-o bluză albă, cu mânecă scurt și guler polo, și o fustă neagră, scurtă până la genunchi. Jodie Foster nu avea părul vopsit; din contră, și-a arătat cu mândrie firele albe, și a ales un machiaj natural. 

Actrița de 58 de ani a fost invitată  la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, din 6 iulie. Ea a venit însoțită de soția sa, Alexandra Hedison. Foster și Hedison, o cunoscută fotografă, regizoare și actriță americană, s-au căsătorit în anul 2014.

Jodie Foster poses with a Palme d’Or Life Achievement Award – CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Jodie Foster, premiată cu Palme d’Or la Cannes 2021

Jodie Foster a primit anul acesta premiul onorific Palme d’Or, la Festivalul de Film de la Cannes. Până acum, șapte dintre filmele lui Jodie Foster au avut premiera la Cannes. A participat prima oară la acest festival în 1976, pe când avea doar 13 ani și a apărut în „Taxi Driver”.

„Cannes este un festival căruia îi datorez atât de multe, mi-a schimbat complet viața. Prima mea vizită aici a fost un moment decisiv pentru mine. Prezentarea unuia dintre filmele mele aici a fost întotdeauna un vis al meu”, a spus Foster.

 „Sunt măgulită de faptul că organizatorii de la Cannes s-a gândit la mine și sunt foarte onorată să pot împărtăși câteva cuvinte de înțelepciune și să povestesc cu noua generație de regizori și actori”, a mai adăugat starul de la Hollywood.

Jeanne Moreau, Bernardo Bertolucci, Jane Fonda, Jean-Paul Belmondo, Manoel de Oliveira, Jean-Pierre Léaud, Agnès Varda și Alain Delon se mai află pe lista artiștilor care au primit, în anii trecuți, trofeul pentru întreaga carieră și pentru realizările din industria filmului.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton