Homepage  / Știri

Jodie Foster îl laudă pe Mel Gibson

Jodie Foster îl laudă pe Mel Gibson

de Redactia Tvmania

Actriţa de 48 de ani, care a regizat filmul “The Beaver” (premiera în SUA e pe 20 mai), în care ea şi Gibson sunt protagonişti, spune că Mel i-a fost un “prieten fidel” încă din 1994, când cei doi au împărţit o atitudine “fără porcării!” la filmările de la “Maverick”.

“De când l-am cunoscut, a existat o asemenea conexiune între noi încât am ştiut că vom fi prieteni pentru tot restul vieţii. Muncim în acelaşi fel, nu tolerăm porcăriile. Am avut atâtea conversaţii despre subiectele explorate în acest film”, a declarat ea, citată de AAARP The Magazine.

“E un om sclipitor, un talent minunat şi un prieten loial. Acesta e omul pe care îl ştiu”, a continuat ea.

Pe de altă parte, Jodie a recunoscut că nu îşi doreşte ca Gibson – care a pledat recent vinovat pentru acuzaţiile de abuz fizic aduse de fosta lui iubită, Oksana Grigorieva – să apară în acţiunile de promovare ale filmului, deoarece se teme că oamenii n-ar vrea să vadă un film cu el în acest moment.

“O să fie greu să trecem de tot ce s-a întâmplat în acest an. Dar nu vreau ca extraordinarul talent demonstrat de Mel în film să se piardă. Nu-l veţi uita”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton