Homepage  / Vedete străine

John Cena, transformare uluitoare pentru rolul său din filmul „Ricky Stanicky”. Imaginile de pe platoul de filmare

John Cena, transformare uluitoare pentru rolul său din filmul „Ricky Stanicky”. Imaginile de pe platoul de filmare
7

de Roxana Mirea,

John Cena a intrat în pielea personajului său din filmul „Ricky Stanicky” și este de nerecunoscut. Actorul și starul WWE, în vârstă de 45 de ani, a fost surprins în timpul filmărilor, iar imaginile s-au viralizat rapid. Alături de John Cena, se afla și soția acestuia, Shay Shariatzadeh.

John Cena, de nerecunoscut în rolul său din „Ricky Stanicky”

Zac Efron, Jermaine Fowler și John Cena au fost selectați pentru a juca în noua comedie a regizorului Peter Farrelly, „Ricky Stanicky”. Filmul, care marchează o revenire la comedie pentru Farrelly, a început producția în Melbourne, Queensland, Australia, și urmează să fie difuzat în întreaga lume pe Amazon Prime Video.

Intriga filmului implică trei prieteni care creează un personaj fictiv pentru a ieși din situații dificile, dar sunt nevoiți să angajeze un actor care să joace rolul prietenului lor atunci când apropiații lor devin suspicioși cu privire la comportamentul lor. Acest personaj imaginar se numește Ricky Stanicky și este interpretat de John Cena.

„Bumblebee” Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Actorul și starul WWE în vârstă de 45 de ani este de nerecunoscut în noul lui rol, având în vedere că transformarea lui în Ricky Stanicky este fascinantă. Acesta a fost surprins de fotografi într-o ipostază inedită – cu tenul pictat într-o manieră Queer, precum și haine lărgi. Alături de John Cena a fost fotografiată și soția acestuia, Shay Shariatzadeh, potrivit protv.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton