Homepage  / Vedete străine

John Malkovich, refuzat într-un hotel celebru din Veneția. Care este motivul

John Malkovich, refuzat într-un hotel celebru din Veneția. Care este motivul

de Cătălina Matei,

Aflat la filmări în Veneţia, actorul John Malkovich nu a mai avut acces în celebrul hotel Danieli, unde avea rezervat un apartament de lux. Care a fost motivul?

Timp de două zile, actorul american John Malkovich în vârstă de 68 de ani a avut de filmat scene  în Veneția pentru serialul american „Ripley”. Din păcate, deși avea rezervat un apartament de lux la Danieli, celebrul hotel situat în apropierea Pieții San Marco i-a refuzat intrarea, notează presa italiană citată de AFP. Motivul? Lui Malkovich i-a expirat certificatul sanitar.

Reprezentații hoteluuli au refuzat, inițial, să comenteze invocând dreptul la viaţa privată. Însă au ținut să precizeze că ei respectă toate legile în vigoare, mai ales că Italia a impus o serie de reguli stricte în contextul noului val cu Omicron.

După ce i s-a refuzat accesul la hotel, actorul John Malkovich  a fost găzduit într-o reședință privată.

Încă de când a ajuns în oraș, echipa de producție a serialului „Ripley” a fost asistată și monitorizată sanitar de o unitate mobilă privată, care face teste la două zile.

Adaptare după „Talentatul domn Ripley“

Serialul la care filmează acum John Malkovich este o adaptarea după binecunoscuta producție „Talentatul domn Ripley“, în care Matt Damon a jucat rolul principal. În serial, cel care îl interpretează pe Ripley este actorul britanic Andrew Scott.

Adaptarea realizată de scenaristul şi regizorul Steven Zaillian pentru reţeaua Showtime va avea opt episoade şi urmărește povestea lui Tom Ripley.

În același timp, Scott va fi şi producător al serialului care urmăreşte povestea personajului principal din New York-ul anilor ’60 până în Italia, unde este angajat de un om foarte bogat pentru a-i găsi fiul care a devenit vagabond şi a-l aduce înapoi în America.

Firul epic conţine înşelătorii, trădări şi crimă, dar şi tensiune sexuală, scrie The Hollywood Reporter.

Alături de Andrew Scott și John Malkovich, din distribuție mai fac parte Dakota Fanning, Pasquale Esposito și Johnny Flynn.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton