Homepage  / Vedete / Vedete străine

John Travolta, în lacrimi la Premiile Oscar 2023. Omagiul emoționant adus Oliviei Newton-John

John Travolta, în lacrimi la Premiile Oscar 2023. Omagiul emoționant adus Oliviei Newton-John
13

de Andra Stana,

John Travolta a izbucnit în lacrimi când a urcat pe scena premiilor Oscar 2023. Actorul a reușit cu greu să își termine monologul pregătit special pentru partea „In Memoriam” a galei. Ultimele cuvinte au fost o trimitere clară la buna sa prietenă, Olivia Newton-John, care a murit vara trecută, după o lungă luptă cu cancerul.

Actorul a fost prieten apropiat cu regretata Olivia Newton-John, colega sa de platou din Grease. Travolta abia a reușit să-și termine monologul în timp ce îl prezenta pe Lenny Kravitz, care a cântat balada „Calling All Angels”. Montajul emoționant a început cu Olivia Newton-John, care a murit în 2022, și i-a mai inclus pe Raquel Welch, Robbie Coltrane și Angela Lansbury, scrie hellomagazine.com.

Îi sărbătorim pe cei pe care i-am pierdut, care și-au dedicat viața meseriei lor, atât în fața, cât și în spatele camerei de filmat, prin contribuțiile lor incomensurabile”, și-a început John discursul. „Fiecare dintre ei a lăsat o amprentă individuală, o amprentă de neșters. Ne-au atins inimile, ne-au făcut să zâmbim și au devenit prieteni dragi cărora le vom rămâne mereu iremediabil devotați.”

Olivia Newton-John a murit în 2022, la vârsta de 73 de ani

O cântăreață și actriță îndrăgită, Olivia a încetat din viață la vârsta de 73 de ani în august anul trecut, după o luptă de trei decenii cu cancerul la sân. John și Olivia i-au interpretat pe Danny și Sandy în Grease și au rămas prieteni apropiați după lansarea filmului de succes în 1978.

John Travolta, în lacrimi la Premiile Oscar 2023. Omagiul emoționant adus Oliviei Newton-JohnIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Moartea Oliviei vine după ce John a pierdut-o pe soția sa Kelly Preston, care a murit de cancer la sân în 2020.

Soțul cântăreței Olivia Newton John, John Easterling, a anunțat vestea sfâșietoare.

Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniştită la ferma ei din California de Sud în această dimineaţă, înconjurată de familie şi prieteni. Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, a fost mesajul scris de soţul ei, John Easterling, pe contul oficial al actriței de pe Instagram.

Deși nu a fost anunțată oficial o cauză a morţii, din anunțul făcut de soțul actriței reiese că Olivia a fost răpusă de o formă de cancer, boală cu care s-a luptat de mai bine de 30 de ani.

Olivia a fost un simbol al triumfurilor şi al speranţei de peste 30 de ani, împărtăşindu-şi lupta cu cancerul de sân”, a mai scris soţul ei.

Olivia Newton-John, o adevărată stea

Olivia Newton-John s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge (Anglia). Când avea vârsta de 5 ani, familia ei s-a mutat în Australia. A debutat discografic în 1971, cu „If Not for You”, și de atunci a lansat numeroase single-uri care au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discografia sa cuprinde 28 de albume de studio, cel mai recent fiind „Friends for Christmas”, apărut în 2016.

Cel mai cunoscut rol al său este cel din musicalul musicalul „Grease” (1978). Acesta i-a adus în același timp o nominalizare la Globurile de Aur.

A jucat în peste 20 de producţii artistice şi de televiziune. Printre ele se numără „Xanadu” (1980), „It’s My Party” (1996) şi „A Few Best Men” (2011).

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton