Homepage  / Știri

John Travolta inventează cântece pentru fiul său

John Travolta inventează cântece pentru fiul său

de Redactia Tvmania

Actorul de 56 de ani - care a devenit tatăl unui băieţel în luna noiembrie – spune că adoră să găsească noi modalităţi pentru a-l distra pe micuţul Benjamin în timp ce-i schimbă scutecele, relatază femalefirst.co.uk.

„Inventez cântece. Îi schimbam scutecele zilele trecute şi vroiam să-i distrag atenţia pentru a sta liniştit, aşa că am inventat ceva”, a spus John Travolta. Kelly Preston (48 de ani), nevasta actorului, spune că nu găseşte nici o asemănare între ea şi noul membru al familiei, care seamănă leit cu John Travolta.

„Poate că există şi o părticică din mine acolo, dar seamănă atât de mult cu tatăl său”. Cuplul a participat duminică la gala G’Day LA Black Tie din Hollywood, însă a fost nevoit să plece mai devreme, deoarece Kelly Preston trebuia să-l alăpteze pe Benjamin.

„Nu putem lipsi de acasă decât preţ de o oră şi jumătate, pentru că nevasta mea trebuie să-l alăpteze”, a spus actorul. „Am sunat acasă de trei ori în ultima oră şi copilul este bine. Este perfect!”, a continuat John Travolta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton