Homepage  / Articole

John Travolta şi Kelly Preston divorţează!

John Travolta şi Kelly Preston divorţează!

de Redactia Tvmania

După o căsnicie ce durează de 22 de ani, dar şi multe scandaluri cu tentă sexuală (în care protagonist a fost starul din "Uite cine vorbeşte", n.r.), John Travolta şi soţia lui, Kelly Preston, au decis că divorţul ar fi cea mai bună opţiune.

Potrivit site-ului celebdirtylaundry, Kelly Preston ar fi fost cea care a pus piciorul în prag. De vină ar fi scandalurile în care Travolta a fost implicat în ultima vreme.

În urma divorţului, scrie National Enquirer, cei doi soţi ar urma să împartă o avere ce se ridică la suma de 200 de milioane de dolari.

Anul trecut, nu mai puţin de şapte maseuri l-au dat în judecată pe starul american spunând că au fost pipăiţi de acesta.

După izbucnirea scandalului, un apropiat al lui Kelly Preston a afirmat că ea se simte distrusă și umilită.

„Kelly mi-a spus că mariajul lor a luat sfârșit și că deja s-a mutat de acasă. S-a săturat de viața dublă pe care o duce John de zeci de ani”, a spus o prietenă a lui Kelly Preston.

John Travolta şi Kelly Preston s-au căsătorit pe 5 septembrie 1991, la Paris, și au împreună doi copii, Ella Blue, în vârstă de 11 ani și Benjamin, în vârstă de 2 ani. Primul născut al lui Travolta şi Preston, Jett, a suferit un atac fatal la vârsta de 16 ani, în ianuarie 2009.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton