Homepage  / Articole

John Travolta – travestit, un nou scandal la orizont!

John Travolta - travestit, un nou scandal la orizont!

de Redactia Tvmania

John Travolta nu scapă de scandal, asta după ce mai mulți maseuri l-au acuzat în justiție că i-a agresat sexual; ba mai mult, situația se complică! Cea mai recentă problemă a actorului din „Grease” și „Pulp Fiction” a apărut o dată cu coperta celui mai recent număr „National Enquirer”.

Revista de scandal a publicat pe copertă o fotografie puțin spus neobișnuită a starului american. Actorul de 58 de ani apare îmbrăcat în femeie, poartă sutien, o rochie albă, cercei și un lanț la gât. Fotografia nu a fost luată în timpul filmării vreunei pelicule, scriu cei de la dailymail.co.uk, ci reprezintă un moment real din viața actorului.

Poza a fost făcută în anul 1997, în Los Angeles, pe când John Travolta participa la o petrecere. La acea vreme, el era deja însurat de șase ani cu Kelly Preston.

Următorul pas, divorțul

Pe Travolta îl paște, mai nou, un alt drum la tribunal. De această dată, de vină va fi soția lui, care intenționează să depună cât mai curând actele de divorț. Conform unui apropiat al actriței, ea se simte distrusă și umilită din cauza scandalurilor care îl au în prim plan pe tatăl copiilor ei.

„Kelly mi-a spus că mariajul lor a luat sfârșit și că deja s-a mutat de acasă. S-a săturat de viața dublă pe care o duce John de zeci de ani”, a spus o prietenă a lui Kelly Preston.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton