Homepage  / Cinema

„John Wick 4” se pregătește de filmări. În vara asta, echipa de producție va fi la Paris

„John Wick 4” se pregătește de filmări. În vara asta, echipa de producție va fi la Paris

de Redactia Tvmania

Veste bună pentru fanii lui John Wick! Cea de-a patra parte a aventurilor celebrului și invincibilului criminal plătit, interpretat de Keanu Reeves, va începe filmările în această vară. Echipa de producție va jongla între Paris, Berlin, New York și Japonia.

Urmare a succesului înregistrat de „John Wick Parabellum” și a celor 327 de milioane de dolari strânși din încasări, o a patra și a cincea parte au fost anunțate. După o amânare a producției, datorată crizei sanitare, proiectul își reia drumul spre realizare. Nu este foarte clar dacă cele două filme vor fi turnate simultan. Conform informațiilor obținute de Collider, regizorul Chad Stahelski și echipa să se vor concentra pe „John Wick 4”, pentru care filmările vor începe în această vară, la Berlin și Paris.

John Wick, ale cărui coregrafii de luptă au revoluționat genul, va avea o aventură internațională. Dacă New York-ul a fost până acum terenul preferat de joacă, în ”John Wick 4” nu va mai fi cazul. De această dată, persoanjul interpretat de Keanu Reeves se va „plimba” prin Europa, între Berlin și Paris. Cele două capitale vor avea un rol important în poveste. Dar vor fi și mici „salturi” la New York și în Japonia.

De notat că Derek Kolstad, scenaristul de până acum al francizei, nu a mai fost angajat pentru a scrie părțile 4 și 5: „Nu a fost decizia mea”, a declarat acesta pentru Collider. El a fost înlocuit cu Michael Finch, autor al scenariilor pentru „American Assassin”, „Predators” sau „Hitman”.

„John Wick: Chapter 4” are stabilită data premierei: 25 mai 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton