Homepage  / Televiziune

John Wick 4 vine în premieră la noi pe micile ecrane. Cine îl va difuza

John Wick 4 vine în premieră la noi pe micile ecrane. Cine îl va difuza

de Ioana Maria,

Lansat cu mare succes în cinematografe, partea a 4-a din seria John Wick va fi difuzat în premieră la TV, chiar înainte de a fi disponibilă pe Netflix, platforma care are deocamdată doar primele 3 părți. Să vedem cine va difuza la TV unul din cele mai așteptate filme de acțiune ale lui 2023.

Cu un succes răsunător de box-office, John Wick: Capitolul 4 a încasat aproape 140 de milioane de dolari la nivel mondial în weekendul lansării, depășind atât recordul anterior al seriei, cât și pe cel al studiourilor Lionsgate.

John Wick 4, difuzat în premieră la TV

Astfel, din categoria filmelor de acțiune neratat în această vară face parte cea mai nouă superproducție din seria John Wick – John Wick: Capitolul 4 (2023), difuzată în România, în premieră la TV, duminică, 16 iulie, de la 20:00.

La patru ani după „Parabellum” (2019), după mai multe amânări, mai întâi din cauza pandemiei, apoi datorită refacerii unor filmări, apoi pentru a evita canibalizarea cu noul „Matrix”, în sfârșit, Keanu Reeves este gata să ne arate cum va scăpa și de această dată de armata de asasini care e pe urmele sale și în „John Wick: Capitolul 4”. Așteptatul lungmetraj a ajuns pe marile ecrane de la noi pe 31 martie 2023.

În „John Wick: Capitolul 4”, are o recompensă din ce în ce mai frumușică pe capul lui, tot mai puțini aliați și o Masă a Aleșilor hotărâtă mai mult decât oricând să-i aprindă o lumânare și să-i ducă un bughet de flori la mormânt. Așa că eficientul asasin se va confrunta din nou cu cei mai puternici adversari care mișună prin subteranele lumii interlope de la New York și Paris, la Osaka și Berlin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton