Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp a suferit o accidentare dureroasă. Ce l-au sfătuit medicii. „S-a înrăutățit”

Johnny Depp a suferit o accidentare dureroasă. Ce l-au sfătuit medicii. „S-a înrăutățit”
7

de Roxana Mirea,

Johnny Depp a suferit o accidentare dureroasă, iar trupa Hollywood Vampires, din care face parte, a fost nevoită să amâne trei concerte din Statele Unite ale Americii. Celebrul actor a povestit pe contul său de Instagram cu ce problemă se confruntă.

Johnny Depp a suferit o accidentare dureroasă

Trupa lui Johnny Depp, Hollywood Vampires, a fost nevoită să amâne trei concerte programate în SUA din cauza unei accidentări la gleznă a actorului. „Suntem triști să vă anunțăm că Hollywood Vampires își va reprograma cele trei concerte din turneul nostru din SUA de săptămâna viitoare”, a anunțat duminică, prin intermediul rețelelor sociale, trupa, formată din Alice Cooper, Joe Perry, Johnny Depp și Tommy Henriksen. „Johnny a suferit o accidentare dureroasă la gleznă în urma aparițiilor sale recente și a fost sfătuit de medicul său să nu călătorească.”

Declarația a continuat: „Este devastat de această întorsătură a evenimentelor, dar așteaptă cu nerăbdare să se odihnească pentru ca toți cei patru Vampiri să poată da tot ce au mai bun în turneul din Europa.”

Spectacolele fuseseră stabilite pentru 30 mai, 31 mai și 1 iunie în New Hampshire, Boston și, respectiv, Bethel, New York, și au fost reprogramate pentru sfârșitul lunii iulie.

Johnny Depp: „S-a înrăutățit în loc să se amelioreze”

De asemenea, și Johnny Depp a publicat un mesaj pe contul lui personal de Instagram prin care își exprimă regretul pentru amânarea celor trei concerte. Celebrul actor a vorbit și despre problema cu care se confruntă.

„Dragii mei prieteni, îmi pare rău să vă spun că mi-am fracturat glezna, ceea ce este o pacoste!!!! A început sub forma unei fisuri mici, dar undeva între Cannes și Royal Albert Hall, s-a înrăutățit în loc să se amelioreze. Mai mulți profesioniști din domeniul medical mi-au sugerat cu tărie să evit orice fel de activitate pentru moment, așa că, din păcate, nu pot călători în acest moment. În acest scop, băieților și mie ne pare foarte rău că vă vom rata în New Hampshire, Boston și New York, dar nu vă temeți, vă promit că vă vom aduce un spectacol extraordinar în Europa și vom aduce tot ce avem mai bun pe Coasta de Est mai târziu în această vară și ne vom revanșa față de cei care au plătit pentru aceste spectacole!!!! Din nou, cele mai sincere scuze.

Cu dragoste și respect,

J.D.

DATE REPROGRAMATE :

28 IULIE – BOSTON – WANG THEATRE BOCH CENTER

29 IULIE – MANCHESTER – SNHU ARENA

30 IULIE – BETHEL – BETHEL WOODS CENTER FOR THE ARTS”, a scris Johnny Depp pe Instagram.

johnny-deppIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton