Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp, apariție surprinzătoare la MTV Video Music Awards 2022. A plutit deasupra scenei și a transmis diverse mesaje

Johnny Depp, apariție surprinzătoare la MTV Video Music Awards 2022. A plutit deasupra scenei și a transmis diverse mesaje

de Roxana Mirea,

Johnny Depp a avut o apariție surpriză la ediția MTV Video Music Awards 2022, duminică seară. Această apariție publică uluitoare vine la aproape trei luni după ce a câștigat procesul său de defăimare intentat împotriva fostei soții, Amber Heard.

Johnny Depp, apariție surprinzătoare la MTV VMA 2022

Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani, și-a făcut apariția la ediția MTV Video Music Awards 2022 îmbrăcat în mascota show-ului. Chipul actorului a fost proiectat digital pe celebra mascotă a postului, Moon Man. Plutind deasupra scenei într-o proiecție, Depp a rostit diverse replici între pauzele publicitare.

Și știți ceva? Aveam nevoie de un job„, a declarat Depp în fața mulțimii de la Prudential Center din Newark, New Jersey. El a apărut din nou când emisiunea a revenit după pauza publicitară, spunând: „Hei, VMAs, hai să ne întoarcem la muzică, da?”.

Vreau doar să știți că sunt disponibil pentru zile de naștere, bar mitzvah, nunți, orice lucru de care aveți nevoie… ORICE lucru, spuneți voi. Deci, oh, sunt și dentist„, a mai spus el.

Johnny Depp și-a recăpătat cariera

Apariția vine la câteva luni după ce un juriu format din șapte persoane a dat dreptate în cea mai mare parte actorului, constatând că Heard l-a defăimat pe Depp în editorialul său din 2018 din Washington Post despre violența domestică. El a primit daune de peste 10 milioane de dolari. Heard, între timp, a câștigat una dintre cele trei cereri de contracarare a defăimării și a primit 2 milioane de dolari, potrivit People.

La începutul lunii august, viitoarea revenire a lui Johnny Depp la actorie a fost dezvăluită atunci când WhyNotProductions și France Télévisions au prezentat prima imagine a personajului său, Regele Ludovic al XV-lea, în drama de epocă „Jeanne du Barry”. Filmul este regizat de regizoarea franceză Maïwenn, care va juca, de asemenea, în rolul principal. Filmările pentru această producție au început luna trecută în mai multe locații din Franța, inclusiv la Versailles și Paris.

Depp se află, de asemenea, în spatele camerei de filmat pentru prima dată după mai bine de două decenii, în calitate de regizor al viitorului film „Modigliani”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton