Homepage  / Cinema

Johnny Depp ar putea juca în „Animale fantastice și unde le poți găsi”

Johnny Depp ar putea juca în „Animale fantastice și unde le poți găsi”

de Redactia Tvmania

Nu mai sunt decât două săptămâni până să ajungă pe ecrane „Fantastic Beasts and Where to Find Them” / „Animale fantastice și unde le poți găsi”, spin-off-ul seriei „Harry Potter”, iar veștile legate de continuarea peliculei (a cărei premieră este prevăzută pentru noiembrie 2018) au început să circule.

johnny-depp

Site-ul Empire dezvăluie că Newt Scamander (personajul principal al filmului, interpretat de Eddie Redmayne) se va întoarce la Paris în cea de-a doua parte, iar regizorul David Yates a declarat despre urmare că „va fi foarte ambițioasă” și o adevărată provocare pentru întreaga echipă a filmului.

Dar „bomba” vine de la distribuție! Deadline a aflat că Johnny Depp va avea un rol foarte important în cea de-a doua parte a „Animalelor fantastice”. Warner nu a confirmat nimic deocamdată, dar net-ul zumzăie de zvonuri și de teorii ale fanilor. Aceștia presupun că Depp va fi Gellert Grindelwald, personaj care apare în „Harry Potter”, interpretat de Jamie Campbell Bower, și care a devenit unul dintre cei mai periculoși vrăjitori din epoca sa și adversar declarat al lui Albus Dumbledore!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

Divorţul e gata! Johnny Depp şi Amber Heard s-au înţeles

Amber Heard este furioasă că Johnny Depp blochează divorțul

Johnny Depp şi-a modificat tatuajele legate de Amber Heard

Johnny Depp transmite un mesaj video românilor

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton