Homepage  / Vedete / Vedete străine

Johnny Depp, concediat. Ce producţie cinematografică va continua fără el

Johnny Depp, concediat. Ce producţie cinematografică va continua fără el

de Redactia Tvmania

La mai puțin de o săptămână după ce Depp a pierdut procesul cu un tabloid britanic pe care-l acuzase de defăimare după ce îl numise în articole „bătăușul de neveste”, toate acestea în urma acuzațiilor aduse de fosta sa soție, Amber Heard, de violență domestică, actorul a fost  „rugat” de studiourile Warner Bros să demisioneze. 

Anunțul a fost făcut chiar de Depp pe rețelele de socializare în cadrul unui comunicat adresat presei și fanilor. Acesta a mulțumit fanilor pentru susținere și a dorit să precizeze că nu va mai lucra în franciza „Fantastic Beasts”, menționând că cererea a venit din partea companiei Warner Bros., nu dorința sa. 

 

„Aș dori să vă anunț că Warner Bros. mi-a cerut să demisionez din rolul Grindelwald pe care l-am interpretat în „Fantastic Beasts” și am respectat și am fost de acord cu această cerere”, a scris el.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

 
 

 

Ieșirea lui Depp din franciză este urmarea pierderii procesului cu un tabloid britanic, care a durat câteva luni și care a inclus acuzații de infidelitate și abuz la adresa lui Depp. În decizia de săptămâna trecută, judecătorul a spus că un titlul folosit de cei de la The Sun, care l-a numit Depp „bătăușul de neveste” este „substanțial adevărat”.

Depp a dat în judecată ziarul și editorul său executiv, Dan Wootton, pentru un titlu din aprilie 2018 folosit de aceștia pe baza acuzațiilor lui Heard. În timpul procesului, Heard, în vârstă de 34 de ani, l-a numit pe Depp „monstru”.

Actorul a numit decizia instanței „suprarealistă” și a jurat să „lupte pentru  adevăr”. De asemenea, el a confirmat că intenționează să facă apel.

 

 

„Hotărârea mea rămâne puternică și intenționez să dovedesc că acuzațiile împotriva mea sunt false”, a continuat el. „Viața și cariera mea nu vor fi definite de acest moment în timp.”

 

Depp l-a interpretat pe Gellert Grindelwald în „Fantastic Beasts and Where to Find Them” și „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, o serie de filme care continuă acțiunea din Harry Potter. Partea a treia este așteptată pe marile ecrane în noiembrie 2021. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton