Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp, decizie neașteptată după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

Johnny Depp, decizie neașteptată după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard
9

de Roxana Mirea,

Johnny Depp este extrem de fericit că a câștigat procesul de defăimare pe care l-a intentat împotriva lui Amber Heard. Ei bine, celebrul actor este gata să revină la viață și să iasă din acele „Umbre întunecate”. Iată ce decizie a luat acum Johnny Depp.

Johnny Depp, după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

Johnny Depp este pregătit pentru o revenire în forță! Actorul și-a făcut un cont pe TikTok în urma victoriei obținute în procesul de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard. Starul din „Pirații din Caraibe” a adunat deja peste 4 milioane de urmăritori pe contul său de TikTok, începând de marți dimineață, 7 iunie, scrie Page Six.

Depp, în vârstă de 58 de ani, s-a alăturat popularei platforme la mai puțin de o săptămână după ce a câștigat 15 milioane de dolari în daune de la Heard, pe care un juriu din Virginia a găsit-o responsabilă pentru toate cele trei capete de acuzare.

Juriul a ajuns la un verdict unanim miercuri, 1 iunie, după trei zile de deliberări pentru a stabili dacă actrița din „Aquaman”, în vârstă de 36 de ani, l-a defăimat pe Depp în editorialul său din 2018 pentru Washington Post, în care s-a referit la ea însăși ca la o figură publică care reprezintă abuzul domestic.

De ce nu îi poate plăti Amber Heard lui Johnny Depp despăgubirile de 10,4 milioane de dolariIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Johnny Depp are deja peste 4 milioane de urmăritori pe TikTok

În doar două zile, fără nicio postare, contul său a înregistrat peste 4,3 milioane de urmăritori. Între timp, actorul a postat și primul său video care a făcut peste 2 milioane de vizualizări în doar câteva ore de la publicare.

„Pentru toți susținătorii mei cei mai prețuiți, loiali și neclintiți. Am fost peste tot împreună, am văzut totul împreună. Am mers împreună pe același drum. Am făcut ceea ce trebuie împreună, totul pentru că v-a păsat. Și acum, vom merge împreună cu toții înainte”, a scris Johnny Depp în dreptul filmulețului postat, un colaj între cadrele surprinse din mașină, după ce plecase din sala de judecată, și imagini surprinse în timpul unor concerte.

Johnny Depp a revenit în atenția publicului

Johnny Depp a primit 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive. Heard, la rândul ei, a obținut o victorie minoră în contraprocesul său împotriva lui Depp, juriul acordându-i 2 milioane de dolari ca daune compensatorii, dar 0 dolari ca daune punitive. Într-un interviu pentru postul NBC, avocata Elaine Bredehoft, a declarat că Amber Heard nu are de unde să plătească 10,4 milioane de dolari despăgubiri.

După aflarea verdictului, Amber Heard a spus că este profund dezamăgită, pe când Johnny Depp a declarat că juriul i-a redat viața pe care o pierduse.

„În urmă cu șase ani, viața mea, a copiilor mei, a celor mai apropiați de mine și, de asemenea, a oamenilor care, timp de foarte mulți ani, m-au susținut și au crezut în mine, s-a schimbat pentru totdeauna. Totul într-o clipită. (…)

Încă de la început, scopul introducerii acestui caz a fost acela de a dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. A spune adevărul era ceva ce le datoram copiilor mei și tuturor celor care au rămas neclintiți în sprijinul lor față de mine”, a declarat Johnny Depp.

Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Mi se rupe inima că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț”, a declarat și actrița.

De când a câștigat în instanță, Johnny Depp a revenit în atenția publicului. El a cântat pe scenă cu Jeff Beck la doar două zile după ce avocații săi au prezentat pledoariile finale. De asemenea, a cheltuit 62.000 de dolari pe un festin indian în timp ce își sărbătorea victoria cu prietenii din Anglia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton