Homepage  / Vedete / Vedete străine

Johnny Depp, din nou în rolul lui Jack Sparrow, pentru o cauză nobilă. Povestea tristă a băiețelului căruia i-a făcut o surpriză

Johnny Depp, din nou în rolul lui Jack Sparrow, pentru o cauză nobilă. Povestea tristă a băiețelului căruia i-a făcut o surpriză
4

de Andra Stana,

Johnny Depp a intrat din nou în pielea personajului Jack Sparrow. Cu toate că fanii lui speră în continuare ca acesta să anunțe că va juca într-un viitor „Pirații din Caraibe 6”, actorul a îmbrăcat hainele căpitanului cu alt scop, unul nobil.

Fanii filmelor Pirații din Caraibe nu au renunțat niciodată la speranța de a-l mai vedea pe Johnny Depp pășind pe punte în rolul lui Jack Sparrow încă o dată, iar acum li s-a îndeplinit dorința. Din păcate, asta nu are nicio legătură cu zvonul constant cum că Depp va juca în „Pirații din Caraibe 6”. În schimb, este vorba de un mesaj video trimis unui fan în vârstă de 11 ani, care a distribuit scurtul video pe canalul său de YouTube.

johnny-depp-din-nou-in-rolul-lui-jack-sparrow-pentru-o-cauza-nobila-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Videoclipul marchează una dintre primele apariții ale lui Depp de la procesul său cu Amber Heard. În filmuleț, Depp îi vorbește direct lui Kori, în vârstă de 11 ani, sau „Căpitanul Kori”, așa cum îl numește. Băiatul a fost diagnosticat cu o gravă boală la inimă, pentru care în acest moment nu există tratament, și care a fost trimis acasă în îngrijire paliativă, scrie Daily Mail.

Johnny i-a făcut o surpriză copilului și l-a ajutat ca visul său să devină realitate săptămâna aceasta. Kori, care a trecut prin două transplanturi nereușite de inimă,, și-a dorit să ajungă la 100.000 de abonați pe canalul său de YouTube.

Iar Johnny, prin simpla sa prezență, l-a ajutat să obțină astfel Silver Play Button. Canalul Kraken The Box a trecut de la 10.000 la peste 180.000 de urmăritori.

Actorul în vârstă de 59 de ani l-a surprins pe YouTuberul Kori cu un mesaj și un apel video, spunând: „Căpitane Kori… Înțeleg că ești destul de bun pe YouTube. Voi fi bucuros să îți urmăresc canalul de YouTube și le voi spune tuturor prietenilor mei să facă la fel. Îți doresc mult noroc, sunt fanul tău numărul unu, căpitane Kori, tot respectul și iubirea mea.”

Fanii au apreciat clipul cu Johnny Depp și i-au urat succes lui Kori în lupta sa.

„Îl iubești sau îl urăști pe Johnny Depp, dar nu poți nega dragostea lui adevărată pentru grija și trimiterea de mesaje minunate copiilor bolnavi. Acest om are o inimă de aur!”, a scris un internaut.

Johnny Depp, în rolul lui Ludovic al XV-lea

Jeanne du Barry”, film Netflix, va fi primul proiect în care Johnny Depp apare după o pauză îndelungată, impusă de procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard, fosta sa soție. Actorul îl interpretează pe regele, Ludovic al XV-lea, în producția regizată de cineasta franceză Maïwenn.

După ce în vară a fost publicată prima imagine cu Johnny Depp în rolul lui Ludovic al XV-lea, fostul rege al Franței, din filmul „Jeanne du Barry”, iată că o nouă fotografie a ajuns să fie distribuită.

Wild Bunch International (WBI) a lansat o imagine nouă a lui Johnny Depp purtând costumul celebrului rege, machiat întocmai ca acesta și ținând sceptrul regal în mână.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton