Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp, în mijlocul unei noi controverse la Cannes. Motivul pentru care actorul a fost aspru criticat

Johnny Depp, în mijlocul unei noi controverse la Cannes. Motivul pentru care actorul a fost aspru criticat
9

de Andra Stana,

„Jeanne du Barry” este filmul de revenire al lui Johnny Depp, după scandalul uriaș cu Amber Heard. Actorul a apărut pe covorul roșu zâmbitor și încrezător, lăsând trecutul în urmă. Alături de el, la eveniment a fost prezentă și regizoarea Maïwenn, care joacă și ea în film, dar și restul echipei. Cu toate acestea, actorul a reușit să ajungă în mijlocul unei noi controverse la Cannes. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, și ce au observat fanii.

Așadar, Johnny Depp a fost în centrul atenției la Cannes – dar nu doar interpretarea sa din „Jeanne du Barry” a fost cea care a făcut ca lumea să vorbească. Fotografiile cu controversatul actor care pășea marți pe covorul roșu au luat rapid cu asalt internetul, mulți dintre fani concentrându-se asupra dinților săi cariați.

Johnny Depp, în mijlocul unei noi controverse la Cannes. Motivul pentru care actorul a fost aspru criticatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Dinții lui Johnny Depp sunt literalmente cariați”, a scris un fan alături de fotografiile cu actorul.

„Noul film al lui Johnny Depp, #JeanneDuBarry, debutează cu un scor metacritic de 51, un rating F“, a adăugat un altul. „Scorul este în prezent la fel de galben ca și dinții lui. Felicitări!”

„De ce trebuie să văd poze de aproape cu dinții lui Johnny Depp împotriva voinței mele?”, a întrebat un utilizator deranjat, în timp ce un al patrulea a spus: „Johnny Depp arată ca și cum cineva i-a luat dinții și i-a vopsit în negru”.

„Să văd poza cu dinții lui Johnny Depp tocmai mi-a stricat dispoziția. Ajunge cu Twitter pentru mine”, a intervenit un altul.

Johnny Depp, primit cu ovații la Cannes 2023

Deși utilizatorii Twitter nu au fost încântați de apariția lui Depp la festivalul de film, cinefilii au fost de altă părere. După premiera dramei sale biografice franceze, actorul a fost ovaționat în picioare timp de șapte minute.

Potrivit Variety, Depp și-a stăpânit lacrimile în timp ce cei prezenți au izbucnit în aplauze prelungite pentru interpretarea sa în rolul regelui Ludovic al XV-lea.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost la fel de încântată de prezența lui Depp la festivalul francez. Actorul din „Pirații din Caraibe” a rămas departe de ochii publicului de când a câștigat procesul de defăimare foarte mediatizat împotriva fostei soții Amber Heard, care l-a acuzat de abuz.

Prietena de lungă durată a lui Heard, jurnalista Eve Barlow, a protestat împotriva includerii sale în festival, spunând că organizatorii „sprijină violatorii și agresorii”.

Din fericire pentru Barlow, Depp spune că nu are intenția de a se întoarce la Hollywood după ce a fost ostracizat pe fondul luptei sale juridice. „Mă simt boicotat acum?“, a declarat Depp reporterilor marți. „Nu, deloc. Dar nu mă simt boicotat, pentru că nu mă gândesc la Hollywood. Nu mai simt prea multă nevoie de Hollywood”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton