Homepage  / Vedete / Vedete străine

Johnny Depp își va împrumuta vocea unui personaj animat

Johnny Depp își va împrumuta vocea unui personaj animat

de Redactia Tvmania

Johnny Depp va interpreta personajul Johnny Puff în noua serie animată intitulată „Puffins”, produsă de compania italiană Iervolino Entertainment, fondată de producătorul Andrea Iervolino, coproprietar al acesteia împreună cu producătoarea Monika Bacardi, informează variety.com.

Producția „Puffins” a fost inițial o serie animată cuprinzând 250 de episoade de câte cinci minute despre aventurile unui grup de păsărele, obligate să-l servească pe Otto, o morsă vicleană. Reprezentanții companiei italiene au declarat însă că proiectul li se pare important, deoarece poveștile respective „promovează mesaje pozitive și pun în discuție subiecte intens dezbătute la ora actuală, precum discriminările de gen și rasă sau protecția mediului”. 

Johnny Depp și compania Iervolino au mai colaborat recent la filmul „Waiting for the Barbarians” (2019), ecranizare după laureatul Nobel pentru literatură J.M. Coetzee, regizat de Ciro Guerra. Acolo, actorul joacă rolul colonelului Joll, iar din distribuție mai fac parte Robert Pattinson, Mark Rylance, Greta Scacchi, Sam Reid și David Dencik. Cum lansarea sa în cinematografe a fost amânată din cauza pandemiei, filmul urmează să fie lansat doar în variantă digitală în Statele Unite.  

„Sunt foarte fericit să lucrez cu Johnny la încă un proiect, a declarat Andrea Iervolino. «Puffins» este un proiect de avangardă, iar el m-a impulsionat să experimentez acest nou gen. Îi sunt foarte recunoscător că a crezut atât de mult în proiect și că ne-a împărtășit ideile sale creative, care au fost de mare folos universului Puffins”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton