Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp, primit cu ovații la Cannes 2023. Filmul în care îl joacă pe Ludovic al XV-lea a deschis celebrul festival de film

Johnny Depp, primit cu ovații la Cannes 2023. Filmul în care îl joacă pe Ludovic al XV-lea a deschis celebrul festival de film
4

de Cătălina Matei,

Celebrul actor Johnny Depp a avut parte de prima sa apariție pe covorul roșu, după scandalul uriaș prin care a trecut cu fosta sa soție. Starul american joacă rolul regelui Ludovic al XV-lea în pelicula franțuzească „Jeanne du Barry”, cea care a deschis Festivlul de film de la Cannes ediția 2023.

„Jeanne du Barry” este filmul de revenire al lui Johnny Depp, după scandalul uriaș cu Amber Heard. Actorul a apărut pe covorul roșu zâmbitor și încrezător, lăsând trecutul în urmă, notează Variety. Alături de el, la eveniment a fost prezentă și regizoarea Maïwenn, care joacă și ea în film, dar și restul echipei.

Johnny Depp a fost primit cu aplauze și urale atât în momentul apariției sale pe covorul roșu, unde s-a și pozat cu fanii și a semnat autografe, cât și în sala în care a fost proiectat filmul.

Actorul  interpretează rolul regelui francez Ludovic al XV-lea în drama care urmărește povestea ultimei amante a monarhului, Jeanne du Barry.

Jeanne du Barry” este cel de-al șaselea lungmetraj al lui Maïwenn și cea mai ambițioasă producție de până acum, după „Polisse”, câștigătorul Premiului Juriului la Cannes 2011. Filmul este cunoscut și sub numele de „La Favorite”.

johnny-depp-cannes-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Bloomberg a anunțat pentru prima dată că Netflix va difuza filmul în iulie 2022.

Johnny Depp, contract nou de publicitate

Deși superfrancizele l-au ocolit în ultimii doi ani, în urma scandalului iscat de divorțul dintre el și Amber Heard, Johnny Depp este din nou pe val. Actorul a semnat săptămâna trecută cu Dior un nou contract pe trei ani, în valoare de 20 de milioane de dolari, potrivit Variety. O sumă care aproape compensează contractul anulat de 22,5 milioane de dolari pe care Johnny Depp îl încheiese pentru următorul film „Piraţii din Caraibe”.

Totodată, Festivalul de film de la Cannes ar putea fi şi o oportunitate pentru Johnny Depp de a-şi prezenta în culise proiectul său de lungmetraj biografic despre Modigliani, alături de Pierre Niney, Al Pacino şi Riccardo Scamarcio. Intitulat deja „Modi”, acest proiect va fi al doilea film regizat de actor de la lansarea „The Brave” în 1997. Filmările ar trebui să înceapă în această toamnă, scrie News.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton