Homepage  / Articole

Johnny Depp și Vanessa Paradis duc vieți separate

Johnny Depp și Vanessa Paradis duc vieți separate

de Redactia Tvmania

Zvonurile că relația dintre Johnny Depp și Vanessa Paradis se duce pe apa sâmbetei continuă să țină prima pagină, iar sfârșitul relației lor este unul trist.

Depp (48) și Paradis (39), care sunt părinții a doi copii, Lily-Rose (12) și Jack (9), nu au mai apărut împreună la niciun eveniment monden de multă vreme. Chiar și la gala Globurilor de Aur, desfășurată pe 15 ianuarie, la Los Angeles, actorul din „Pirații din Caraibe” a venit singur.

„Ei nu sunt căsătoriți, dar au fost împreună ani de zile și au copii, deci nu este așa de ușor să se despartă”, a spus o sursă citată de Daily Mail.

La Globurile de Aur, Johnny Depp părea deprimat, spune o sursă prezentă la ceremonie. Aceasta a continuat: „Ținea privirea în jos și nu a zâmbit deloc. Părea neîngrijit. A coborât de pe scenă și a mers direct la ieșirea din sală”.

Prietenii celor doi actori sunt de părere că relația lor s-a destrămat acum mai mulți ani și dau drept sigură despărțirea despre care presa a tot speculat. TVmania a scris despre o posibilă relație pe care actorul ar avea-o în prezent cu Eva Green.

„Părerea mea este că acest cuplu nu a mai existat încă de acum doi ani de zile”, a spus o sursă citată de Daily Mail.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton