Homepage  / Știri

Johnny Depp trece de criza vârstei mijlocii cu fete şi alcool

Johnny Depp trece de criza vârstei mijlocii cu fete şi alcool

de Redactia Tvmania

Actorul Johnny Depp (48 de ani) îmbătrâneşte şi se resimte, scrie revista americană „Star”. În ultimul an, relaţia lui cu Vanessa Paradis (38 de ani), cu care se iubeşte de 13 ani şi a întemeiat o familie, nu mai e ce-a fost.

Mai multe surse povestesc că actorul trece printr-o criză a vârstei mijlocii şi se distrează departe de ochii iubitei. Vanessa stă de câteva luni în casa lor din sudul Franţei, în timp ce Depp îşi promovează filmele prin lume şi îşi petrece nopţile în compania altor femei.

La sfârşit de noiembrie, a fost văzut alături de şapte fete la un club din New York, iar o sursă a povestit că „flirta cu câteva modele şi le comanda de băut. Cei din jur se întrebau dacă s-a despărţit de Vanessa, pentru că aşa părea”.

Un prieten spune că actorul e pe o spirală descendentă, bând mult şi petrecând, iar Paradis i-a spus să-şi revină şi abia apoi să se întoarcă acasă.

„Au o relaţie ciudată. Johnny şi Vanessa sunt fie foarte îndrăgostiţi, fie se ceartă. Dar pentru ei funcţionează”, a adăugat sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton