Homepage  / Vedete străine

Johnny Depp va defila pentru marca de lenjerie intimă a Rihannei. Actorul va urca pe scenă alături de Cara Delevingne şi Irina Shayk

Johnny Depp va defila pentru marca de lenjerie intimă a Rihannei. Actorul va urca pe scenă alături de Cara Delevingne şi Irina Shayk

de Cătălina Matei,

După ce zilele trecute au apărut noi imagini cu Johnny Depp costumat în Ludovic al XV-lea, rol pe care îl interpretează în filmul  „Jeanne du Barry”, pe 9 noiembrie vom avea ocazia să-l vedem pe actor într-o nouă ipostază: protagonist în show-ul brand-ului de lenjerie intimă al Rihannei.

Johnny Depp va defila pentru marca Savage Fenty a cântăreţei Rihanna. Potrivit The Hollywood Reporter, actorul îşi va face apariţia pe scenă cu ocazia celei de-a patra prezentări de modă a brandului de lenjerie intimă, care va fi difuzat pe 9 noiembrie pe Prime Video.

De-a lungul timpului, modele celebre au defilat pentru brand-ul Rihannei, precum Cindy Crawford sau Erykah Badu. Însă Johnny Depp devine primul bărbat care îşi asumă rolul de muză pentru colecţia masculină a mărcii Savage Fenty.

Actorul din „Pirații din Caraibe” va defila pe scenă alături de modelele Cara Delevingne şi Irina Shayk, actorii Taraji P Henson, Sheryl Lee Ralph, Winston Duke şi Marsai Martin, dar şi artiştii Anitta şi Burna Boy.

Prezența lui Depp în show-ul care va fi difuzat pe 9 noimebrie este una contestată însă de unii fani ai Rihannei. De ce? Acest anunţ vine la cinci luni după procesul foarte mediatizat dintre Johnny Depp şi fosta sa soţie Amber Heard. Aceasta din urmă a fost condamnată în iunie să plătească 10 milioane de dolari fostului ei soţ, care a acuzat-o de defăimare pentru un articol din Washington Post în 2018 în care pretindea că a fost victima „violenţei domestice”. Și cum și Rihanna a dezvăluit în 2009 că a fost victima violenţei domestice din partea fostului ei partener, artistul Chris Brown, fanii cântăreței nu sunt deloc de a cord cu alegerea lui Johnny Depp.

Rihanna a lansat prima sa piesă după o pauză de 6 ani

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a înregistrat piesa „Lift Me Up” pentru continuarea filmului „Black Panther: Wakanda Forever”, care va avea premiera pe 11 noiembrie.

Piesa a fost compusă de Rihanna, în colaborare cu artistul Tems, compozitorul Ludwig Göransson și regizorul Ryan Coogler, ca un tribut pentru actorul Chadwick Boseman, care a decedat în 2020.

În ultimii ani, Rihanna s-a concentrat mai mult pe modă şi beauty, domenii care i-au adus miliarde de dolari. Iar în luna mai a acestui an, artista a devenit mamă pentru prima dată.

În aşteptarea unui nou album al Rihannei, ştim deja că interpreta hit-urilor “Umbrella” sau “Diamonds” va cânta pe 12 februarie 2023 la Super Bowl. Finala campionatului de fotbal american este cel mai urmarit eveniment de televiziune din Statele Unite.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton