Homepage  / Știri

Joi, 23 iunie, Digi 24 difuzează ultima ediție a emisiunii „Biziday”

Joi, 23 iunie, Digi 24 difuzează ultima ediție a emisiunii „Biziday”

de Redactia Tvmania

Moise Guran a declarat aseară, la Digi 24, că renunță la emisiunea „Biziday”, dar va rămâne alături de televiziunea RCS-RDS, unde va reveni în calitate de invitat. Ultima ediție din „Biziday” va fi difuzată joi, 23 iunie.

moise guran

La „Jurnalul de seară”, Moise Guran a explicat: „Am ajuns la concluzia că trebuie să fac ce am predicat la televizor de ani de zile. Când societatea se schimbă în jurul tău, nu poţi sta în turnul tău de fildeş. Toată lumea a înţeles că plec de la Digi 24, ceea ce este fals. Voi continua să colaborez cu Digi 24”. Jurnalistul a mai declarat că o să revină la televizor, în cadrul „Jurnalului de seară” în fiecare luni, din septembrie, în calitate de invitat.

Deasemenea, Guran vrea să ajungă la un alt tip de comunicare „în timp real” cu spectatorii săi. „De câteva luni am cooptat nişte soft-işti în echipă care au început să lucreze la un altfel de mod de comunicare. Vreau ca ştirea să ajungă în timp real”, a explicat jurnalistul.

Moise Guran (41 de ani) lucrează în televiziune din 1999, mai întâi ca reporter și corespondent economic la postul TV Antena 1. Din 2005 până în octombrie 2010, a avut emisiunea „Biz Bazar”, la Antena 3. În același an, se mută la TVR, cu emisiunea „Ora de business”. Din 14 septembrie 2015, Moise Guran a realizat „Biziday” la Digi 24.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton