Homepage  / Știri

Jojo ar fi mers la „Vocea României” dacă ar fi avut vocea lui Anouk

Jojo ar fi mers la „Vocea României” dacă ar fi avut vocea lui Anouk

de Redactia Tvmania

O mare iubitoare a muzicii, actrița de la „Serviciul Român de Comedie”, show care revine în octombrie la Pro TV, recunoaște că i-ar fi plăcut foarte mult să aibă vocea cântăreței olandeze Anouk.

Întrebată dacă ar fi participat la un show de calibrul emisiunii „Vocea României” în cazul în care nu ar fi avut o carieră în actorie, Jojo mărturisește că ar fi prins curaj dacă ar fi fost posesoarea unei voci precum cea a lui Anouk, interpreta hitului “Nobody’s Wife”.

„Dacă aș fi putut să-mi aleg o voce, mi-aș fi ales vocea unui solist rock… ca voce feminină îmi place Anouk, mi-ar fi plăcut să am vocea ei atât de puternică. „Vocea României” e o emisiune pentru voci puternice, cu har, exersate, voci care trebuie să sune fabulos, cu oameni care nu au avut șansa până acum să se facă remarcați sau să se afirme în acest domeniu. Nu știu dacă aș fi îndrăznit să particip la o astfel de competiție, poate doar dacă aș fi avut vocea lui Anouk”, spune Jojo.

Actrița de la Pro TV mai povestește că este o consumatoare de muzică de genuri diferite, de la rock și jazz, până la folk și muzică clasică și că preferă câteva voci internașionale celebre:

„Steven Tyler de la Aerosmith este unul dintre cântăreții mei preferați, are o voce specială, un timbru aparte și în plus e și un showman adevărat. Îmi mai plac și Carla Bruni și Madonna”, a încheiat Jojo, nerăbdătoare să urmărească la Pro TV marți, 27 septembrie, de la 20.30 prima ediție a show-ului „Vocea României”.

Iată cum ar fi trebuit să sune vocea lui Jojo, ca să aibă curaj să se înscrie la „Vocea României”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3RaHTDNude4&ob=av2n[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton