Homepage  / Vedete

Felicitări! Jojo și Paul Ipate vor deveni părinți

Felicitări! Jojo și Paul Ipate vor deveni părinți

de Redactia Tvmania

Jojo - Cătălina Grama (35 de ani) și Paul Ipate (31 de ani) vor deveni părinții unei fetițe la finalul acestui an, a anunțat actrița în această dimineață pe blogul său: „Voi fi mămică. Iar! Vom fi părinți și ne simțim binecuvântați pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaște iubirea de părinte”. Jojo mai mărturisește și că momentul în care a aflat că este însărcinată a emoționat-o foarte mult și s-a surprins râzând în timp ce plângea.

Jojo Paul Ipate

Actrița a trecut deja de perioada de început de sarcină, cu grețuri, emoții și temeri, iar acum se poate bucura din plin de gesturile de afecțiune pe care le primește din partea familiei pentru micuța lor, „o zână care doarme cuminte la mine în burtică”, așa cum o descrie mama sa: „Când am fost gravidă cu Achim am crezut că nu poate exista fericire care să semene sentimentului special pe care l-am trăit. Privindu-mi comoara de băiat cum îmi mângâie burtica, simt că o să fac implozie de atâta bine și frumos. Cei dintre voi care au mai mulți copii cred că îmi înțeleg perfect sentimentul”, își continuă confesiunea Jojo care va deveni mamă pentru a doua oară.

Jojo

Achim, fiul Cătălinei, în vârstă de 5 ani, este foarte încântat că i se mărește familia: „De fapt, el a fost cel care a spus că își dorește o surioară înainte ca ea să existe măcar, așa că noi credem că el a chemat-o”, mărturisește cu emoție Jojo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton