Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Jojo este mare fan „Urzeala tronurilor”

INTERVIUL ALTFEL. Jojo este mare fan „Urzeala tronurilor”

de Redactia Tvmania

Actriţa de 32 de ani care apare în emisiunea „Serviciul Român de Comedie: Happy Show” (în fiecare miercuri seara, la Antena 1) ne-a acordat un interviu... altfel. Blonda Jojo spune că „La Medeleni” este cartea ei preferată, că băieţelul ei – Achim (2 ani) – o impresionează cel mai des şi că cel mai interesant aspect al job-ului ei este creativitatea. Mai jos, citiţi interviul integral cu noua vedetă a postului Antena 1.

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „«Serviciul Român de Comedie: Happy Show»! De fiecare dată când mă uit parcă e prima dată şi mă bucură acest lucru. Atât de dragă îmi este emisiunea noastră!”

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat… „nu era cu Mickey Mouse! La noi în casă e plin de Mickey, Minnie, Donald, etc. Aşa că… orice altceva e…altceva :)!”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Suleymazăre Prolificul, interpretat de colegul şi prietenul meu Cosmin Natanticu”, pentru că… „îmi atrage atenţia mai mult decât originalul. În plus, e de o sută de ori mai simpatic.”

Cele mai interesante formate TV străine ţi se par… „serialele”, pentru că… sunt foarte variate şi oricine îşi poate descoperi un personaj sau o poveste favorită.”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet… „nu există. Întotdeauna merită experienţa. Poţi să înveţi lucruri importante dintr-un «Aşa nu».”

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „Peppa Pig şi Gummy Bear (personaje de desen animat – n.r.). Nu întâmplător au atâtea vizualizări!”

Plăcerea ta vinovată la TV este… „«(Keeping Up with the) Kardashians» :)! Mă uitam cândva. Ştiu! E o nebunie, însă îmi place mama lor! În plus, sunt un studiu veritabil de personaj.”

Care a fost ultimul lucru care te-a impresionat? „Achim (băieţelul ei de 2 ani – n.r.). De fiecare dată Achim. E o minune! Sunt binecuvântată că îl am!”

Ce te ţine trează noaptea? „«Urzeala tronurilor» :). Îl urmăresc online. Sau momentele în care scriu pentru blogul meu: www.catalinagrama.com. Îmi place să scriu noaptea. Sunt mult mai inspirată.”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „merge într-o vacanţă luuungă în jurul lumii şi i-aş ajuta pe cei care au nevoie de ajutorul meu.”

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „creativitatea. Nu te poţi plictisi niciodată făcând ceea ce fac eu! Există un dinamism aparte al meseriei de artist care în mare parte se datorează imaginaţiei. Imaginaţia mişcă lucrurile şi lumea.”

Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe… „Toni Grecu”, pentru că… „este un simbol al comediei româneşti. Viziunea lui, intuiţia lui şi şarmul lui aparte l-au transformat în timp în cel către care privim admirativ cu toţii.”

Cel mai bun prieten al tău este… „… mama şi o cunosc dintotdeauna.”

Cel mai bun serial pe care l-ai văzut este… „«Dr. House»”, pentru că… „Dr. House! 🙂 E cel mai captivant personaj pe care l-am văzut jucat vreodată într-un serial de televiziune. Are şarm, umor, e sexy şi are multă inteligenţă, ironie şi adevăr.”

Personajul tău preferat din seriale este… „acum, Khaleesi (Daenerys Targaryen – n.r.) din «Urzeala tronurilor»”, pentru că… „e foarte naturală în tot ceea ce face, e curajoasă, are un suflet mare şi e incredibil de frumoasă.”

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „telefonul sau tableta. Nu pot renunţa la niciunul dintre ele pentru că îmi sunt foarte folositoare. În acest moment, răspund la întrebările voastre de pe tabletă. Şi puteam să fac asta de oriunde, nu numai de acasă.”

În copilărie, desenele tale animate preferate erau… „toate desenele Disney”, pentru că… „erau ca nişte poveşti animate. Însă trebuie să mărturisesc că am cântat zilele trecute melodia din «Captain Planet» împreună cu colegii mei… Aşa că, erau multe.”

Ai cont pe Facebook, pentru că… „ aşa pot fi în fiecare zi aproape de prietenii mei. În plus, am cont şi pe Instagram, care mi se pare foarte interesant în acest moment pentru că adun informaţia şi mai rapid decât de pe Facebook. Nu credeam că va exista vreodată ceva mai rapid decât Facebook. Azi mă întreb dacă este posibil să depăşească ceva Instagram?!? Orice ar fi, vreau să am şi eu :)!”

Trei lucruri pe care le iei mereu cu tine într-o vacanţă… „o carte, ochelarii de soare şi o pereche de sneakers foarte confortabili.”

Destinaţia perfectă pentru o vacanţă în doi este… „oriunde la soare. Vă recomand Mexic, pentru că este ultima destinaţie pe care am văzut-o. Celor care vor să vadă imagini de acolo le pun la dispoziţie blogul meu. E important să vezi înainte de a pleca undeva la ce să te aştepţi când vei ajunge.”

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „hm… o pereche de ghete foarte cool.”

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „nu ştiu exact. Aş face ceva care să fie apropiat de ceea ce ştiu să fac mai bine. Îmi place să fiu aproape de oameni. Orice în zona asta.”

Porecla ta în adolescenţă era… „pitica! Blonda. Cam atât.”

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Lui (Leonardo) Di Caprio. Chiar merită! Într-un fel, mi-a părut rău că nu a luat Oscarul anul acesta. E un actor fabulos!”

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „nu le ţin minte niciodată :)! Serios! Poate pentru că eu trăiesc într-un peisaj plin de glume. Ca şi cum ai trăi într-o fabrică sau un laborator de glume. Ţi se pare natural să le auzi! Eu cu asta mă ocup. Aşa că… Nu ţin minte glumele. Ştiu doar că nu pot trăi fără ele.”

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „«La Medeleni» a lui Ionel Teodoreanu. E cartea mea favorită dintotdeauna! Dacă aş fi scris acum însă mi-ar fi plăcut să am capacitatea de a-mi imagina ceva ca «Trilogia Millennium».”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton